Tugceery Dogumuma cok az zaman kaldi oncekini devlette yaptim simdi ozelde yapacagim dogumda kan kaybi yasamistim ve kan vermisler di simdi ozeldeki dogumumda da kan kaybi yasarsam ve kan verirler se dogum ucretinden haric ek ucret talep ederler mi ?
Mervensn1 Tugceery her hastane yapıyor mu bilmşyorum ablama bunu bildirmişlerdi ablama doğuma girmeden kan ihityaç olursa doğum sonrası ücrete işte belirlediği rakamı söylediler bunu ekleriz dediler her hastanenin prosedürü olabilir sormak gerek 🌸
Selinda Tugceery bence de talep ederler. Çünkü ekstra işlemlerde para alınıyor. Kan verimi de ekstra işlem. Aslında en doğru bilgiyi hastaneye sorarak öğrenebilirsiniz
Alinamoms Tugceery kesinlikle talep ediyolar hatta 1 tüpe benim arkadaşımdan 250 tl almışlardı geçen yıl. Özel hastane biraz soyucu oluyor malesef ki 🤦🏻♀️ kan vericek biri varsa çevrenizde siz onu talep edim belki kabul ederler o tanıdığınız ücretsiz vermiş olur.
Alinamoms Tugceery evet canım Avrupa yakasında doğum yaptı ama inan ismini hatırlamıyorum şuan özel hastanenin ve kan kaybı çok olduğu için orda o an kabul edilmek zorunda kaldı hatta biz bilmiyorduk karşı çıktık ama adamlar vicdansız.