edasaribek onereceginiz bise varmi artik basim donmeye basladi migdem yaniyor tir tir titriyorum migdem agzima geliyor 21+6oldum 1 kac gundur boyleym
kerimannesi edasaribek ahh cnm ne diyim ki ayni durumlari bende yasadim dogum yaptim cocugun saclarini bi gorsen varya Allah yardımcın olsun bol bol maden suyu ici o cok iyi bide cocukta da gaz yapmiyo
selon edasaribek Doktorunuzla görüşüp gaviscon alabilirsiniz. Ben çok zorlandığımda kullanıyorum. Baya iyi geliyor. Bir de kabuksuz kırmızı elma ve bol su.. Hiçbirini bulamazsam çantamda damla sakızlı sakız taşıyorum geçici olarak o da rahatlatıyor.
Tugbakrc7_ edasaribek canım ben Mısır patlatıp yiyorum o bana çok iyi geldi sanırım midemin suyunu alıyor ve rahat uyuyorum birazda olsa bi dene
Melissdefne kerimannesi benimde midem çok yanıyor ama bebeğin saçı yokmuş. Bununla alakası olduğunu sanmıyorum. Tabi herkes yandığını söyledğimde saçlı olacaktır diyordu ☺️🙃
Sssevgiii Tugbakrc7_ bende son 1 haftadır farkettim akşam çayın yanında patlamış Mısır yiyorum ve midem hiç yanmıyor sağlıksız ama mide yanmasından iyidir😀
Ogi8 Sabah aç karna beyaz leblebi çok iyi, gaviscon double action şurup önerdi doktor hamilelik için yağlı turşu gazlı sıcak yemekten kaçın lütfen dikkat edersen farkı görürsün az ye sık sık ye mutlaka geçmiş olsun canım
Melissdefne edasaribek mide yanmasına en iyi gelecek şeylerden biride ılık süttür. Bi için anlıcaksınız zaten.
Parya edasaribek edasaribek Bende çok zorlandım bu konuda geceleri ağlayarak uyanıyordum artık. Maden suyu soğuk süt muz elma aklına gelebilecek herşeyi denedim işe yaramadı. Sonra tesadüfen bi yerde beyaz leblebinin iyi geldiğini okudum ve denedim bi tek o geçirdi. Gece yatmadan yarım saat önce bi avuç yersen faydası olur.