Elifnuraltunay kızlar 1 haftadır günde 3 tane cikolata yiyorum 😔 insallah bir zararı olmaz 😑 21 haftaligim.
deletedmom23 Elifnuraltunay bende yarım kilo baklavayı yemiştim bir oturuşta hamilelik prenseslik 9 aynınızı zehir etmeyin fazla düşünerek
NaimeYilmaz Elifnuraltunay Kilo patlaması yağlanma sorunu yasıcaksınızdır. Bundan alınan kıloları vermesı zor olur. Ayrıca bunun sağlık yönüde var bebegın suyu artabılır olmayan şekeriniz cıkabılır .. Çikolata tam bir tuzak . Bebegın suyu fazla oldugu ıcın haftada belkı bı ısırık alıorm veya almıorm.. Dozunda tuketırsenız sonra benım gıbı mahrum kalmazsınız 🌸😊
Mami Elifnuraltunay benim dr. Çok tatlı tüketirsen vmbebegi obezite ve şeker zehirlenmesine sokarsın. Herşeyin fazlası zarar.
NaimeYilmaz deletedmom23 Kendimize zehır etmeyelım ama bebıslerı zehırleyelımmı yanı? Hamıle olmak tam tersı saglıklı ve duzenlı beslenmek zorunda oldugumuz bir dönem .. Tadımlık elbet yicez ama hamıleyız dıyede böle yenmez sonra normal hayatımıza nasıl dönucez ?
Sema99 Elifnuraltunay olmaz Canım bende yiyorum çok değil miktarında ama en faydalısı bitter çikolata onu yemek daha faydalı
Demir Elifnuraltunay Her akşam 1 tane yiyiyorum 28 haftalığım 2 kg aldım sadece.Çok şükür şekerim falanda çıkmadı.Eğer bana aksi bir durum yaşatsaydı irademe sahip çıkardım tabi.
Biricikkkkk Bence çok tatlı türü şeylerden uzak durmanızda fayda var.henüz daha şeker yüklemesi testiniz yapılmamış ve yüksek çıkma ihtimali olabilir.biraz daha aza indirebilirsiniz en azından..
Sinemkurtkarakussk35 Elifnuraltunay kuzummm kuru üzüm ye hurma ye emin ol daha yararlı ve daha çok seviyolar benimki çikolata değilde hurmada kuru üzümde maşallah durmuyo yerinde çıldırcak elinden gelcek yerinden çıkacak 😂😂 burda da bulmak varmış seniiii 😍💓
Busedoruk Elifnuraltunay kilo olarak cok zarari oluyor canım bence o kadar çok yeme sonra benim.gibi daha 36.haftada 95 kilo olursun keske yemeseydim dersin 25 kilo aldim
Tugceekrzm Elifnuraltunay hamile olmak herşeyi abartarak yemek anlamına gelmiyor tabiki tadımlık yiceksin nefsini köreltmek için ama senin ve bebeğin sağlığını da düşünmek zorundasın gereksiz bir şeker yüklemesi yapıyorsun vücuduna..