balyanakoglum Merhaba happy Kids de sordum ama pek bilen olmadı. E bebekten bir ürün almak istiyorum ama ürün faturası kargoda olmasın istiyorum. Yani eve gelince faturası olmasın fiyatı görünmesin 🤪 kocam her aldığıma çok mızıklandığı için başımı ağrıtmak istemiyorum sebebi bu 😂 bilen var mı nasıl yapabilirim
tgbktszdmr balyanakoglum fatura adresim aynı olsun gibi bir ifade varsa eğer onu değiştirebilir faturayı bi yakınınıza gönderebilirsiniz
balyanakoglum 25moonlight-2021 ürünle birlikte gelmiyor mu hiç ☺️ daha önce ürün aldım ama unuttum var mıydı ☺️
25moonlight-2021 balyanakoglum ben birkaç kere alışveriş yaptım ama hiç ürünle göndermediler mesaj ile link gönderdiler ordan aldım faturayı ☺️
merve1212- Elden alma imkanınız var mı? Ben bugün mağazasından bir şey aldım, fatura sordum mail gelecek böyle vermiyoruz dedi. Ama online için bilmiyorum 🤔 isterseniz daha ufak bi ihtiyaç için deneyin önce, ya da bı başkasına gönderseniz o size getirse ? 😬
istanbul3434 balyanakoglum hayatim geleneksel yontemler, kargo gelince hemen panter gibi kapiya atılıp fatura varsa cope aticaksin😄😄😄
aysedemirucar Hediye paketi olsn dersenz belki fiyatı gizlerler 🤣 ben de alışveriş yapınca poşetleri saklıyordm aldıklarımi zamanla görüyordu farketmiyordu pandemidn önce bunlar şimdi bakkala gdemz oldk nerdeyse
Hamucera balyanakoglum ya bende aynı durumdayım😁bütün alışverişimi ebebekten yaptım ama fatura gelmiyor sanırım e-fatura düzenliyorlar. Hiç dikkat etmedim. Siparişi okeyledikten sonra faturayı aynı adrese gönder sekmesi var onu başka adrese yönlendir kızların da dediği gibi sorun olmaz inşaallaah😁
hulyaclb balyanakoglum fatura kayıtlı olan telefona geliyor. Bebek bezi aldım üzerinde faturası yoktu. Aldığım zaman on dk içinde telefonuma msj geldi. Efatura olarak hazırlanıyor
ssnnmmm balyanakoglum fatura gelmiyor zaten telefona yada mail adresine e fatura geliyor alışverişe devam 😂