2bebisannesiii Kızlar tam 39 haftalıgim en son 37 haftalıkken gitmiştim doktorum herşey normal ağrın sancin olursa gelirsin demişti bu haftalarda siz gidiyor mısınız doktora ?
akdemirnurcan 2bebisannesiii benimde son 7 yarın kontrole gitcem bende ağrım sancım yok henüz sadece karnımda sertleşme oluyor
Papatya0605 2bebisannesiii bende tam 39 oldum 12den sonra bende en son o zaman gitmiştim 37 haftalıkken banada böyle demişti ama ben genede gidicem yarına aldık bi bakmam istiyoruz ne durumda ne yapıyor
Duygusuz 2bebisannesiii normalde 30.haftadan sonra 33 te sonrada 35 te cagırıyor lar sonra her hafta cagırıyor lar. Benim 30.haftada erken dogum riskim oldu ondan beri her hafta gidiyorum
2bebisannesiii akdemirnurcan aynen canım benimde birde çocuğu iyice aşağıda hissediyorum sen ne için gideceksin doktorun mu çağırdı ☺️
2bebisannesiii Papatya0605 Aslında bende merak ediyorum bebeğin hareketleri gayet iyi ama açılma felan varmı diye 🙄
Papatya0605 2bebisannesiii bende merak ediyorum ilki normal buda olur müsait dedi ultrasonda baş aşağı pozisyon almış demişti 37deyken ama emin olamıyorum hadi ya bu doğumum normale müsait değilse ama aşağıda hissediyorum bebeğide genede emin olamıyorum sancım falan var dicem zaten oluyor ara sıra belki öyle dersem bakar
Papatya0605 Duygusuz benim 2. Gebelik canım ondan öyle dedi ilkin normal olmuş doğuma kadar gelme bişe olmadığı sürece dedi ama gidicem genede yarın
2bebisannesiii Papatya0605 yaa bazende okuyorum 2cm açıklıkla hemen yatırıyor lar gorumceme öyle yapmışlardi zor bı doğumu olmuştu . Diyorum sancim felan gelirse giderim ilkindede öyle yapmıştım bakalım hayırlısı 🙏
Duygusuz Papatya0605 hayır ben 30.haftadan beri her hafta gidiyorum erken dogum riskinden dolayı evet catı muayenesi 2-3 kez oldum