Balum Asilama icin bu ay baslicaz pazar gununden beri leke lek geliyor adet gelmiyor doktor iyice kirmizi akintili olucak oyle baslicaksin dedi ignelere ama yok gelmiyor goguslerim cok aciyor adet gelmiyor siz naptiniz asilama ya baslayanlar !!
Varol123 Balum gebelik olabilir evet test yapın önce bu tarz şeylerle cok karşılaşılır tedaviye gidecekken bi bakarsin gebe kalmışsın
Busrakara61 Balum Aşılama için adetimi beklediğim bir dönemde göğüs ağrılarım ve gelmeyen adetimle şüphelerim arttı ve hamile olduğumu öğrendim inşallah bu mutluluğu sen de yaşarsın canım♥️
Balum TugceGDK bilmemki ? Pazar gunu kanla karisik leke geldi dedil haa adet olcam sonra hic bisey gelmedi simdi damla kadar leke geliyoe anlam veremiyom test mi yapsam ki acaba
TugceGDK Balum Bencede sen bi test yap bakalım. İnşaAllah güzel haberler alırsın canım. Haber ver merakta koyma😊😇🌺.
ayse_seker Balum bir ihtimal canım, kan verip test yaptırmadan bunu bilemeyiz, inşallah da vardır, hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm
Balum spaceship evet olabilir ama aslinda cokhevesle bekliyordumadetimi bu ay yanistress yoktu iyidim ama simdi adet gelmedi kanla karisik pazar gunu bi kere geldi o gunden beri affedersiniz silinirken hafif lekem vardi simdi de silinirken beyaz bisey yok
Balum Busrakara61 ayyyyyyy demeee kizz benimde goguslerim aciyor ve bu lekelenme oldum anlam veremiyom valla hele bi test yapim haber veririm yarin
TuanaaOsii Yaa insallah hamilesinizdir adet zamanınız ve adet yerine lekelenme var ise yerleşme kanaması olabilir🥰 güzel haberlerini bekliyoruz rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah❤
Balum TuanaaOsii aminn insaAllah canim hayirlisi bakalim hic aklimda yokken aklima girdi simdi yani asilamaya hazirlaniyordum yarin test alicam