Aslan21 Krktelif merhaba ,ilk 6-7haftyada duyuluyormus ama benim geç döllenme olduğu için 11.ci haftaydı duyduğumda kaç haftalısiniz,Allah sağlıkla büyütsün 🍀🙏
Krktelif Elifff25 Elifff25 ya bu benim ikinci hamileliğim ama acemi gibi hisediyom heralde heycan oluyr ama ilk gebeliğim gbi geçmyr
lovin4you Aslan21 Merhaba o kadar geç duyduğunuza göre daha önceki haftalarda hiç dediler mi gelişmemiş,düşük yaparsın vs. diye ? ben 7 haftalık hamileyim ultrason 5 gösteriyor bebek gelişmemiş kürtaj yaptır diyorlar
Aslan21 Krktelif sağlıkla inşallah duymassaniz da acale etmeyin bol su icjn düzenli beslenin dediğim gibi geç oldu ama çok şükür sağlıklı minik
Krktelif Sadiyy35 benim ilkinde kızımdı maşallah hamile olduğumu bile bilmyrdm o kadar rahtti son aylar biraz sıkıntı normal olark ama bunda mide bulantısı kas ağrısı felan
Fatos_teke46 Doktorum dinletmedi kalp atışını radyasyon bebeğe zarar verir diyeymis şuan 7 haftalık hamileyim üstelik 🙄
Krktelif Fatos_teke46 ya hayrılısı bazende onlar bakmyr arkadsm bnle aynı hftada demiş bi ay sonra gel kalp atışı içn
Tazebirannecik Fatos_teke46 evet dinletmiyor 7 haftalkken ama ıltrasonda gösteriyor bak kalbi atyor diye, orda görünce rahatlıyosun🥰 net olarak 10 haftadan sonra dnleyeblrmişiz
Krktelif Elifff25 çok tşk ederm 🤲🏻Allah tüm hamile olan kardeşlere ablalara yardım etsin sağ salim kucaklarına versin olmayanlarada nasip etsin 🤲🏻🌺