Leylayunus Beş gün sonra kırk haftalık oluyorum geçen gittiğimde bi cm açılma var dedi açılmam ilerlemesi için napmalıyım bide tahminen nekadar zamanda doğar
deletedmom351 Leylayunus 1 cm açıklık ile yarın doğuma giriyorum sancım olmadığı için suni verecekler senin sancın varsa açılman da oluyorsa çok yakın zaman da doğum olur.
Aselnihan Busracygz 39+5 suyum geldi o gün suni sancı verdiler akşama kadar bi cm açılmam olmadı hayırlısı olur inşALLAH
Hilal deletedmom351 banada çarşamba günü gittiğimde 1cm açıklık var dedi ntsde sancım çıktı 2 haftadır sancım çıkıyor ama ben hissetmiyoeum bekliyoruz ☺
Ebruzey deletedmom351 Günel hanım denk geliyor mu Doğuma şimdiden Allah kolaylık versin inşallah sağ Salim alırsın kucağına
Leylayunus deletedmom351 banada ayın onbirine kadar bekleyelim suni sancıyla doğurursun dedi çatım genişmiş
deletedmom351 Hilal çoğu 40’ı doldurmak için bekliyor canım bir de kendi sancınızın iyice gelmesini bekliyor.
Hilal [bilinmeyen] 39+2 canım benim haftalardır sancım çıkıyor ama hala bir belirti yok en son4 gün önce gittiğimde 1 cm açılma var yumşamaya başlamkş dedi
Hilal deletedmom351 aynen canım biz rusyada yaşıyoruz doğum için türkiyeye geldim babasıda salı günü gelecek babasını bekliyor sanırım kızım 🙂
deletedmom351 [bilinmeyen] 40’a kadar kalmayabilir hem açıklık hem sancınız varsa sancılarınız illa ki artacak yine de belli olmaz tabii bekleyin bakalım nasıl olacak 😂😂
Hilal [bilinmeyen] bende öyle ya haftalardır sancı çıkıyor meraktan uyuyamıyorum 🙂 geceleri aşağı doğru baskı yapıyor hergün diyorum bugün gelecek herhalde yine tık yok 😀
deletedmom351 Ebruzey Evet Allah’tan o var yoksa yapamazdım Günel hanımı gerçekten çok seviyorum inşallah başından sonuna kadar yanımda olur.
esras Benimde hem açılma var hem yumuşama ama sancım çıkmadı nst de bir haftadır bekliyorum bebekte çok baskı yapıyor aşağı kanala da tam yerleşmiş ama gelmedi daha çok stres oldum gelsin rahatlıyım 😑😑 37+3 haftayım ne zaman doğacak bebişim ?