Herkese Merhaba,
23.06.2019 tarihinde 5 yıllık ilişki sonrası güzel bir düğünle evlendik. Evlilik sonrası bir kez regl oldum fakat benim döngüm zaten çok düzenli değildir. Yurtdışı, yurtiçi tatillerimiz derken Ağustos ayının sonlarına doğru regl olmadığımı fark ettim. Hemen test alıp baktık ve hamile olduğumu öğrendim. Beni hiç mutlu etmemiş bi haberdi. Kaygılarım, korkularım vardı. Neyse bu gebeliğimi kendi isteğim ile sonlandırdım. Eşim bu konuda kararı bana bırakmıştı ve anlayışla karşıladı. Hayatımda ki en büyük hataymış meğer.. aslında kuzenimden etkilendim, ve eski patronumun eşinin farklı düşüncelere kapılacağından. (Evlenmeden mi oldu falan, kadının bana yaptıklarını bir bilseniz..) Daha sonra Aralık ayında tekrar hamile olduğumu öğrendim. Yine plansızdı bu kez ne olursa olsun doğurucam bundan kaçamam dedim. Doktora gittik; geç döllenme olduğunu regl tarihimle uyuşmadığını ve rahim içi kanamamın olduğunu söyledi. Bir kaç gün dinlendim, iğneler ilaçlar derken bu kez bebeğim bizden gitti.. Bi kaç ay önlem aldık ve Temmuz sonu gibi anne olmak istediğime karar verdim. Bekarken gittiğim doktoruma bu 2 gebelik sürecimde de gittim ama Ağustos gibi bana yeterli olamadığını anlayınca Beylikdüzü Medicana Hastanesi Prof.Dr Işık Üstüner ile tanıştım. Kendisi inanılmaz ilgili ve bilgili bi doktor. İlk ziyaretimizde benden bir sürü tahlil istedi. 2 gebelik geçirmeme rağmen 18 yaşımdan beri sürekli gittiğim bir önceki doktorum bunları hiç istememişti. Neyse sonuçlarımı aldım ve dünyam başıma yıkıldı çünkü 28 yaşında olmama rağmen amh değerim 1 in altındaydı. Işık Bey bir kaç ay doğal yolla denememizi 2021 yılı ocak ayına kadar zamanımızın olduğunu ve olmazsa acil tüp bebek yaptırmamızı söyledi. İlk gebeliğimi sonlandırdığım için pişmandım ve bu durumda çok daha pişman oldum. Deniyoruz her ay test yapıyorum sürekli belirti arıyorum her orkid paketini bu son paketim diye açıyorum ama bir türlü hamile kalamıyordum. Gerginlik stres sürekli eşime kabahat bulmalar vs. derken Işık Bey rahim filmi çektirmemi önerdi. Kasımda rahim filmimi Cevat Albayrak ile çektik. İnanın ağrısız bi işlem 5 dk sürüyor 800 TL ödedim. Sonuçlarım gayet normal çıktı ama Işık Bey rahim filmi bir teşhis yöntemi olduğu kadar aynı zamanda tedavi yöntemidir genelde filmi çektirenler 6 ay içinde hamile kalır dedi. Zaten rahim filmi aşılama ve tüp bebek için de ön aşamaymış aradan çıksın demiştik. Daha sonra aralık ayında klomene başladık. 5 gün günde 2 tane içtim. 1 tane yumurtam istenilen boyuta ulasmıştı. İlgili tarih ve saatte iğnemi oldum ve ödevlerimizi yaptık. Telefona kurduğum alarmı halen silmiyorum( ilişki saatini kaçırmamak için) 11 Ocakta test yapıp bakmamı istedi doktorum ve o gün geldiğinde hiç yapmak istemedim. Bir kaç gün bekledim ve bir arkadaşımın zoruyla teste gidip oradan kuaföre geçtim. Pedikür manikür bitti ojeler sürülünce telefonuma mail geldi. Beta 285 inanamadım. Doktoruma attım tebrikler gebelik var 4 gün sonra test tekrarlansın diyince ben şok. Kuafördekiler şok ojeler havalarda uçuşuyo falan☺️ şu an 7+1 iz. Keseyi ve bebeği 5. Hafta da gördük ama kalp atışları icin randevumuz cuma.. Kulaklarım duymayana kadar da hamile olduğuma inanmıcam sanırım.
Aralık ayında bi rüya görmüştüm güzel süslenmiş bi çam ağacına bağlı mavi bir kurdela ya bu ne alaka diyip çektiğimde ucunda bi emzik asılıydı.. Yılbaşı gecesi masa da bile hamile kalacağımdan emindim içimde tuaf bi rahatlık vardı.. Hatta klomen için gittiğimde Aralık ayında doktorum bu son ay demişti. Hiç önemsememiştim😊
Allah yaptığım hata için beni affetsin.. İsteyen herkese hayırlı sağlıklı güzel evlatlar versin.. Tüm Anneleri, anne adaylarını ve bebeklerini korusun.
Süreci zor olanlar, sabır göstermesi gerekenler lütfen pes etmeyin. İçinizdeki sese her zaman güvenin..
Ve lütfen hiç bir cana kıymayın.. Cuma için iyi dileklerinize ihtiyacımız var.. Teşekkür ederiz🌈