Yusra011 Merhaba bayanlar. Benmde işler karışık. Testlerim 2 gün arayla 164. 198. 186. 202. 298. 386. 574 buda bugünkü tahlilimdi. 186 değerlerde adet kanaması gibi kanamam oldu baya sürdü şuanda peçeteye leke geliyo bitti gibi. C.tesi tekrar kan vericem. Dr dış gebelikte olabilir dedi. P.tesiye kadar 1500 lere kadr çıkması gerekicek dedi. Önceden kimyasal dış gebelik birde ikiz düşüğüm var. Ne yapıcam bilmiyorum. Sizce ne olur. Sağlıklı olabilirmi.
emuus Yusra011 Merhaba! aynı şeleri yaşamışım sizinle şuandada beta düşüşe geçdi sizin sonuç ne oldu acaba
Merve2411 emuus merhaba benim istenilen düzeyde aratmadığı ve düşüşe geçtiği için kürtaj oldu umarım sizin olumlu sonuçlanır
Merve2411 Merhaba benim ilk gebeliğim aynı şeyi bende yaşadım henüz ne olduğu belli değil kürtaj oldum patoloji sonucum daha çıkmadı. Doktora ilk gittiğimde adetime göre 5 haftalık hamile olduğumu söyledi ama ultrasoda kese gözükmedi. Beta testi istedi Beta ilk sefer 248 çıktı sonra 388 sonra 358 e düştü ve doktorum sağlıksız gebelik olduğunu kürtaj olmam gerektiğini söyledi herhangi bir kanamam falan yoktu şuan sizin yorumları okuyunca doktora fazla güvenip bu durumda çokmu acele ettim diye bir kuşkuya düştüm 😢
Sinomeli Merhaba arkadaşlar ben 10 yıllık evliyim daha önce 2 düşük @ dış gebelik geçirdim ve şu an tekrar hamileyim buda sorunlu ilk beta degerim 242 di ve 3 gün sonra tekrar yaptırdım sonrasında 657 oldu ve bu gün tekrar yaptırdığımız ise 658 olmuş delirce bu ne şimdi sizce bu değer yukselirki doktorum takip edilmesi gerek dedi iki gün sonra tekrar beta istedi ve hormon tesleride çok güzel çıkmıştı Rabbim benim gibi olan tüm kullarına yardım etsin
Silan3322 _ipek_ Sinomeli merhaba bir şey sorabilir miyim 1 aylık gebeyim ilk testin 280 çıktı 2 gün sonra yaptım 145 aynı günün akşamı yağtım 165,3 çıktı Ultrason da çok minnak bi kese göründü sdce Doktor düşük dedi de bilmiyorum yani olanları duydum size de sormak istedim düzelenler var mı
_ipek_ Ceyfer merhaba canım bende kan verdin 56 çıktı 2 gub sonra ayni yerde kan verdim 36 cikti doktora gittim düşük yapıyorsun sayılmaz dedo ilac verdi cuma gunu kan ver dedi bakalım hayırlısı olsun siz naptiniz doğum yaptınız mi
Silan3322 4 haftalık hamileyim ilk beta testin 280 çıktı 2 gün sonra ultrason da kese vardı ama çok küçük olduğunu söyledi Doktor kanamam var diye test yaptım tekrar 145 çıktı aynı gün akşam yaptım 165,3 çıktı Düşük olucak hiç istemiyorum
Sedefffi Merhaba kızlar.. beta hcg degerim ilk 170 cikti. Hafif kanamam oldugu için 2 gün tekrar 228. 2gun sonra 282 cikti. Artış az olduğu için düşük olabilir dendi. Ilac başlamıştı ilk günden bırakmadım. Son bir test daha yapturdum 413 cikti. Şuan beklemedeyim. Sizce ne bu yaşayan var mı ?
Rzy_yrsl Benim 2.aşılama 1.aşılama da direk test veremeden adet oldum 2.de 14.gün 8.2 16.gün 5.3 nolcak bilmiyorum