Ummuhn canim dis gebelik degildir seninki ben cok arastirdim o deger normal 2kat artiyomus bazen cok fazla artiyomus ama senin dusmus cihazda problem olabilirmi diye dusundum ama kanamanda varmis arada 😔 doktorun en dogrusunu soyler insallah yukselir
YagizAsyaMom
Ummuhn benim 2. Deger dusmustu doktor kimyasal olabilir dedi sonrasinda 2 gunde bir kan verdim yukselmeye basladi doktorum muhtemelen ultrason cihazindan kaynakli dedi yada tekrar tutundu bilemiyorum simdi 16 haftalik olduk. Cok dua et isyan etme canim benim 4. Gebeligim diger 3u dustu kalp atisi yoktu vs. Bundada surekli gittim hastaneye ama Rabbim olcagi varsa oluyo inan sende daha once yasamissin bilirsin ama kimyasal gebelikte hemen tekrar hamile kaliniyo insallah seninde cihazdan kaynakli olmustur baska bi labaratuvarda dene derim. Ve burda baska bi arkadasta daha boyle olmustu gitmicem beklicem dedi ayni senin gibiydi degeri gitmedi baya zaman sonra kanamasi baslamis ama bebek tutunmus olusmus buyumus doktor duser demis ilac felan vermemis kanamasi olup dusuk yapmisti ama bebek tutunmustu degerler dusup yukselmesine ragmen. Doktor cok onemli insallah seninde oyle olurr.