Kdrgmz Adetime 1 hafta daha var beta değeriö 21 sizce nasıl başına böyle gelen varmı çok erken fark ettik henüz iki haftalıkmış sizce yükselirmi değerim
34_21_23 Kdrgmz rahatlatıcı bir cevap arıyorsunuz ama burda kimse bınu bilemez bir gün arayla tekrar kan verin inşallah güzel yükselir
Byby99 Kdrgmz değer adet gecikmesi olmamasına rağmen güzel ama 2 günde bir kan verin düzenli artıyorsa sağlıklı gebelik demektir 🥰
mutlu_elvira 6081.5cikdi dun .disgebelik oldu bende kurtaj olucam yarin(((plsaydi 2 aylik falan gebelik olucakdi😓
Aloneanqel Kdrgmz canım benim adetim 9 mayıstı, 12 mayısta bitmişti. Yumurtlama günüm adetin birinci gününden itibaren 12. gündü. İlk beta değerim , adet başlangıcından itibaren ki 24. gün kan verdiğim de (1 haziran da ) 46 çıkmıştı.
Jelibon54 Kdrgmz ilk öğrendiğimde benim de 18 di 2 gün arayla kan ver canım ben de adetime 10 gün kala öğrendim inşallah düzenli artar 🙏🤗
cgdm-trzi Kdrgmz benimde beta değerim 22 çıkmıştı 15 günlüktü 🥰 2 gün arayla kan verdim yükseldikçe bir sorun olmadığını söyledi doktorum şuan 11+4 üz sağlıkla kucağıma alırım inşallah sizde öyle tabi ☺️