Anneler bugün malum e bebekte göğüs pompalarında indirim var, bende ayrıntılı araştırma yaptım sizlerde faydalanın diye yazıyorum.
1- öncelikle yüksek ücret ödemek isteyen philips avent ya da madela alabilir, ben tercih etmedim.
2- mamajo ürünü gatey kaliteli gibi araştırdım bozulma ihtimali olan iki parçası valf kapakçığı ve diyafram , bunlar zarar görürse veya kaybolursa çalışmıyor bunlar dışında sıkıntısız çalışır. Power bankle çalışabiliyor.
3- baby plus da mamajonun taklidi zaten parçaları herşeyi aynı hatta biberonu bile mamajo markası yani mamajo almayı düşünen baby plus alabilir , bu üründe de diyafram ve valf kapakçığı dikkatli kullanılacak, hatta diyaframı yıkanmasa daha bile iyiymiş, tırnak bile çizse çekmeyebilirmiş. Power bankla çalışmıyor mamajodan tek eksini bu.
4-lansinoh markasında da sadece valf ucu var motoru kadar önemli zarar görmezse ürün sıkıntısız kullanılıyor, suya tutmak yeterli, ayrıntılı temizleyerek zarar verilirse ürün yine çekmeyebilir. Power bankla çalışabiliyor.
netice olarak ben lansinoh aldım , sadece dikkat etmem gereken tek bir parçası(valf ucu) var ve power bankle çalışıyor. Yanında da mochi aldım evde iş yaparken göğsüme takarım çekerim üzerine tişörtümü o da orda süt toplar. Umarım işinize yarar anne adayları, sevgiler 😘