Sevim21 Arkadaşlar yarın catlatma iğnenin 15 günü sizce yarın test yapayım mı zamanı mı dün 13 gündü test yaptim negatif sizce yarın yapsam kesin sonuç verir mi adetinde 14 günde bir olduğu için yarim adetim 1 hafta geçmiş oluyor 🙄
Ronya23 Sevim21 dr bana 14.gun den sonra yapa blirsin dedi erken gebelik testi ile 10 .gunde çıkar yap inşallah vardır
Pnrss06 Sevim21 ben 11 ci günde yaptım silik cıktı 12 de bidaha yaptım yine aynıydı 13 de kan verdim.Ve poZitifti
Sevim21 Ronya23 ben erken gebelik testi almadım normal bir test aldım yarın sabah ilk isim onu yapmak herşeyin hayırlısı artik😞
Ronya23 Sevim21 stres yapma inşallah çıkar bizede haber ver benu etiketle yoksa bu postu göremem merak ederm :))
Sevim21 Ronya23 nasıl etiketiyim yarın sabah 7 de kalkıyorum yaparım testi burdan haber veririm dua et olur mu çok istiyorum hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin aminn🤲
Ronya23 Sevim21 şuan benim adıma basmışsın ya öyle işte canım:)) dua edeceğim canım Inşallah tutmuştur
Sevim21 Ronya23 test yaptim ve ikinci kez de negatif 13 15 yaptım ikiside negatif birazdan kan testi yapacam yarın belli olur oda negatif olursa artik adet günümü bekliycem yapcak bisi yok
Ronya23 Sevim21 canim en iyisi kan testi yap orda çıkar neden aynı gün sonuç çıkmalı..naptn verdin mi