Beyazmelekkk Gulsen4224 canm beni hatırladın mi sen ve 2-3 kişi daha erkek diyordu hatta kaç kere baktın erkek ya diye. Dr kız diyordu. 4 Şubat’ta Dr randevum var bu sefer netleşir inşallah . Sana haber edicem 🥰
Nasibim Gulsen4224 bana hep erkek dedin çok istedim bir oğlum öldü dpktor kız dedi canım inşallah etkrk olur çpk acı bir durum tabii ki öncelik sağlıklı uzun ömürlğ olması ama dua edin nolur inan cinsiuetin önemi yok ama ölünce uhte kaldı sanırım içimde
Ayse2011 Gulsen4224 açmış bacakları yatıyor doktorum dedi söyleyimmi diye bamyayı gördü vallahi. Yani eşimin 4 göbek erkek hep kız olsa çok sevinirlerdi hiç yok çünkü oh şükür bi kızım bide oglum olucak 🙏🏼
Gulsen4224 Ayse2011 ayy ne güzel balım ya maşallah bir kız bir oğlan tamamlanmışsınız sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin mevlam oğluşunu🤲🏻💙🥰
Busecnr40 Gulsen4224 bunada bi bakabilirmisiniiz Bu ablamin bebegi 🙏🏻🙏🏻 ![https://go.4vio.com/418bl6]
Gulsen4224 Mom97 inşallah hocam kolay olursa zorlu olmassa 🙈😂bazı bebeklere bakmaktan gözlerim kayacak diye korkuyorum 😃
Ayse2011 Gulsen4224 amin cemi cümlemizinkini sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin rabbim önce saglıkla gelsinler gerisi mühim degil heyecan işte 😌
Bebegimgeliyo Gulsen4224 fotoğraf linkini paylasırmısınız arkadasımın bebeğine bakmanızı rica edicem 🙏🏻🥰🌸
Sedaaaaaa1 @Gulsen4224 canim benimkini dogru tahmin etmistin birde kuzenimin olcak onunda fotografina bi bakar misin telefonunda sorun oldugu icin bulanik olmus biraz ama tahminde bulunursan sevinirim 15+5 ama cinsiyeti göstermemis 😊