pnrysfdnz Kızlar başım cok agriyor 3 gündür şiddetli ve parol aliyorum migren tasi kullaniyorum geçmiyor 🤦🏻♀️ Baska çözümü olan varmi
Mervee8 pnrysfdnz Malesef aynı durumsayım çok şiddetli migrenim var paroluda içiyorum geçmiyo mentol taşıda sürüyorum geçirmiyor. Bide ben lavanta yağı buharı deniyorum bide onu deneyin geçirmşyo ama hafifletiyo
Gamiiiii pnrysfdnz dün gece aynı dertten sabaha kadar uyuyamadım. Eşim masaj yapınca çok rahatlatıyor beni sabah 6da artık uyurken hala masaj yapıyordu 😂😂😂
Merinosunannesii pnrysfdnz ah ah bende öyleyim başım ağrıdıkça midem bulanıyor kusmaya başlıyorum sebepsiz yere uyandığım andan itibaren ağrımaya baslıyor önce hap içiyorum parol veya minoset sonra ılık bir duş alıyorum en son da karanlık odaya yatıyorum karanlık bana en iyi gelen şey yatak odamın storları da karartma oldugu için gündüzleri de gece gibioluyor indirince sırf baş ağrım için böyle birşey tercih ettim
pnrysfdnz Mervee8 yarin esime aldirayim lavanta yagi 🤦🏻♀️ Nane yagi var biraz hafifletiyor ama etkisi gecince yine ayni
pnrysfdnz Merinosunannesii aynen oyle midem bulaniyor goren de hamilelikten saniyor naz yapiyorum saniyorlar 🥺
EneshaCh pnrysfdnz bundan bir 2 gün önce , migren den ölücam zannettim , oturup ağladım . Sonra arkadaşımın tavsiyeyle anıma patates koyup sardım , ve karanlık oda da uzandım . 1 saate geçti . Deneyin 🙏🏼
pnrysfdnz EneshaCh simdi patetesi deneyim bende teşekkürler valla 2 gündür sinirden ağlıyorum agladikca iyice siddetleniyor 😢
Merinosunannesii pnrysfdnz evet eşimde diyor ki ilk zamanlar kusmadın kusmadın 16.haftadan sonra basladın diyor halbuki migren yüzünden
Borulce pnrysfdnz buz koyun başınıza bendede var migren gebelikte seçenek malesef cok yok buz parol ve karabnlık
pnrysfdnz Borulce bi ara patatesi buzluga koyup yapiyordum ama etki etmiyordu agri kulaklarimdan cikacak gibi
Oysul pnrysfdnz benim de çok tutardı migrenim. Acile gittim hep. Orada da parol serum veriyorlar bir arveles iğne gibi mucize yaratmıyor ama bir tık rahatlatıyor