Hafise canım şampuan mustela hipp baby me bübchen bunların hepsi içerikleri temiz tek farkları fiyst hangisi uyuyorsa onu al ben mustela tercih ettim
Pişik kremi bübchen veya mustela ben bübchen tercih ettim memnun kalan cok fiyatta uygun gdldi mustela fiyatına 2 tüp bübchen aldım
Yağ önermiyorlar gözenekleri tıkıyor diye ama illa alcam temiz olsun dersen yine mustela ve bübchen
Losyon da mustela bübchen hipp ben hipp tercih ettim hepsi içerik olarak temiz mustela 300 ml 90 küsür dü hipp 350 ml 43 e aldım mis gibi bebek kokuyor
Islak mendile gelince prima yenidoğan molfix izotonik sulu
Dalin yenidoğan(ama sadece yenidoğan diğerleri değil) sleepy yenidoğan var sleepy yeni çıkan var paketi böyle pastel soluk renklerde peçete gibi adını bilmiyorum 😂birde sleepy sirke kekikli ve baby turco ben sirke kekikli yi tercih ettim sonra dan baby turco yu gördüm 24 paketi 79 TL Di ondanda aldım evde kendim orda burda kullanırım diye en uygunu o bastan görseydim sleepy almazdım bu yazdıgım şeylerin içeriklerinin hepsi temiz tek farkları fiyatları Baska birşey değil 🥰🥰