SefaMom Ecesuben geçen hafta hastanede yattim düzenli 80 100 cıktı ama bekledik doğmadı. 1 hafta yattik çıktık. En son nstde 60 falandi yatırmak istediler yatmadım imza atıp çıktım
Tugizzz nilsmother ben sürekli yaşıyorum bunları vala :/ hala beklemedeyiz 37. Haftadayım ama doğum planımı hala yapamadık karaciğer enzimlerim çok yüksek çıktı onu düşürmeye çalışıyoruz şu an
Tugizzz Symatlsk ödem yok ama kasılmalar var bebek toplanıyor canım yanıyor karnım artık biraz daha büyürse patlayacak gibi 🥺 doğsun artık istiyorum
Ozbu41bug 35+2 haftaligiz yurudugumde altimda baski hissediyorum bugun az gezmeme ragmen eve gelirkeb baya zorlandim ins benimde normal.olur daha hic bisey belli degil karnim sertlesiyo surekli
Duygusuz Symatlsk benimde kasılmalarım var Dr normal dogum bekleyecegiz dedi agrım da oluyor kasılamalar sırasında cok fazla agrım oluyor
Ohaezgi Symatlsk bugün 38 olduk ödemim yok benim kilomda yok ama nefes almakta güçlük çekiyorum ver tabiki ejderha gibi yanıyorum resmen mide yanmam cok var🔥😬 onun haricinde süperim🥰