ysfali06 Hayal_90 ha acılı bulgur pilavı yemişsin ha çiğkfte yemişsin. Etsiz olduğu sürece arada Bi fark yok bnce. Mideniz acıya dayanıklıysa rahatsız olmam derseniz Bi sakıncası yok ben yiyorum sürekli arada eşime yaptırıyorum
Eymenimmmm Hayal_90 etsiz oldugu surece bi sıkıntı yok benimde surekli istiyor hemde boooooool acili yiyorum biraz mide yanmasi oluyo ama şurup kullaniyorum onu icinde
Mucize_annesi Hayal_90 sanırım hamile kaldığım günden beri aşerdigim en çok şey 🤭🤭etsiz coğ köftenin hicbir şekilde zararı yok bebesi o yüzden afiyetle yiyebilirsin😊
Zerrinatila Hayal_90 Wala. Ben. Çok. Tüketiyorum. Daha. Dün. Yedim hatta. Hiç Birsey. Olmuyor. 24 haftalık. Hamileyim
Alinamoms Hayal_90 ye kız ben her 2 haftada 1 yiyorum 🤦🏻♀️🤣 Edirneliyim ama bebeğimde antepli ruhu var sanırım.
2prensesannesiiiii Hayal_90 bişey olacağını sanöıyprum endişeliysen mefsini körlüyecek kadar ye ama ilk hamileliğimdede şimdide cakım nezaman isterse hep yerim
diyhomelif Hayal_90 deli gibi yedim ben hamileliğimin ilk haftaları sadece canım onu yemek istiyordu 🤭🤭