Sehertass Yukarı çıkması ne zaman olur ve dısardan bakıldıgında göbegime bebegin hareketlerini ne zaman hissedicem görücem
Aslanannesiayse Sehertass nasıl yani çok aşağıda ben anlamadım bunu size doktor mu söyledi yani ultrason la bakıldı mı ?bende 21 haftalığım ikinci gebeliğim olduğundan sanırım baya hissediyorum hareketlerini ;)
Sehertass Aslanannesiayse yok yani ben hissediyorum zaten hareketlerini ama göbegin dısardan bakılınca da oynar ya hani o yok bende olmuyor henüz eşim hissetmek görmek istiyo ama daha henüz göremedik
Aslanannesiayse Sehertass valla bende onu çok istiyorum ama hep yalancı çıkıyorum eşime ne zaman elini koy desem tepkiler kesiliyor 😅
gzmyldz_18 Sehertass dışardan göremessiniz zaten okadar büyümemiş biraz daha bekleminiz lazım öyle görebilmek için🥰🥰
Sehertass Aslanannesiayse evet ya bende aynı durumdayım işte ne zaman gözle görülür hale gelcez merak ediyorum dogrusu
Ebruakn Arkadaşlar 18+5deyim çok az kanama tarzı akıntıda kırmızılık vardı yaşayan var mı bu durumu benimde plesanta aşağıda