😁 Selamlar
Bu postum cinsiyet tahminleri üzerine..
Bir oğlum var tüp bebek, 2.5 yaşında hem çok zor sahip olduk, maddi manevi. Hem de eklemsi yaşayarak doğum yaptığım için bir daha hamile kalmam doğru değildi. Hayati riskim vardı çünkü. Ama kromozom translokasyonum olduğu için. Ve yanında tonla daha sebebim olduğu için zaten doğal gebe kalmam imkansızdı. Doktorum korunmaya gerek yok bebek olmaz diyecek kadar emindi. Velhasıl kelam kısa keseyim hamile kaldım. Bekledim düşecek diye. Bu konularda dünya tecrübem olduğu için düşük benim için normal bir süreçti. Ama bebek yaşamak istedi!
Haftalar geçti.. Anomali varmı yokmu bir yandan beynimi kemiriyor, eklemsi yaşayacakmıyım ölecekmiyim oğlum napar diye bir yandan daha beynim ekstra kemiriliyordu.
Yine de merak insanı yiyor tabi.
Çin takvimi baktım o da ne kız! Valla desim inşallah… Bir oğlum var bu hayatta birde yaşarsa kız evlat büyüteyim..
Rus takvimi kız, kan yenileme testi kız!
Oğlumda kese yamuk ve bebek solda idi. Bunda yuvalak ve bebek sağda aha dedim yine kız, tarot baktı arkadaşım o da kız dedi, midem bulanıyor oğlumun aksine biraz daha zor bir hamilelik geçiriyorum aha dedim belirtiler de farklı, yüsük testi de kız!! sonra burda arkadaşlara sordum, gülşen hariç çoğu insan kız dedi nuba göre, belki desim gülşen yanıldı, instagramdan bir sayfaya gönderdim erkek dedi, denemek için kardeşimin bebek fotosunu attım (bebek şuan 11 aylık ve kız) ona da kesin erkek dedi. Aman dedim yanıldı buda bilmiyor. 12+3 peritanalog görüşmem vardı. Detaylı muayene 50 dakika baktı kız dedi bendw yanılma olmaz dedi. Desim tamam kız bu. Tütüler Tütüler… İnşallah sağlıklıdır. 3 gün sonra normal muayenem vardı 12+6 doktor erkek dedi. Dedim 3 gündw peritanalogun dediği mi değişti. Adam detaylı renkli baktı, bu siyah beyaz haftası da erken. Yanılmıştır. Dün eski doktorumun hastanesine gittim başka bişey için. Gitmişken bi dedim konuşayım eklemsi olunca o benim ve oğlumun hayatını kurtarmıştı. Bu bebek al bak pipisi dedi. Tecrübelerden ve oğlumdanda bildiğimden ekrana bakar bakmaz kabak gibi pipiyi gördüm 😁 ahahahahaja amannnn sağlıklı olsun da bendw ölmeyeyim de diye düşünüyorum. Cuma aminiyosentez var tabiki bir sürü şey varken cinsiyet detay oluyor. Önce sağlık olduğunu Adım kadar biliyorum. Yine de ben şok. O sebeple belirtmek isterim ki cinsiyet konusunda hiçbirşeye inanmayın 😁 kısmet neyse o. Sadece Allah bilir. Uzun oldu kusura bakmayın. Sağlıkla yavrularınıza kavuşun.