Hamsicikk Gulsahkyc kilo doğumu etkiliyormu ? Normal doğummu yaptınız. İlk gebelikte bebiş kaç kg doğmuştu 🥰
Burcuu3761 SedaOzdmrr ilk hamileliğimde de bu ikinci hamileliğimde de 35 kilo aldım 7 ay içinde hepsini geri vermiştim ama ilkinde inşallah bunda da verebilirim
SedaOzdmrr Burcuu3761 bende ilk hamileligimde aldığım kiloları vermiştim ama hamile kalmadan önceki ay 10 kilo aldım sonra da hamile kaldım 😶
seymabykn SedaOzdmrr bide kim şakasına birşey bile dese ağlıyorum hamilelik hormonları çok kötü etkiliyor bi doğum yapsaydık da verdiğimiz kilolarla Mors etseydik 😂
Gulsahkyc SedaOzdmrr Ya inan ki ilk 5 ayım eziyet hep istifra ettim sonra 3 ay yedim bu kiloyuda 3 ayda aldım şimdi tekrar başladı istifralarım yani güle oynaya kilo alarak geçiremiyorum hamileliklerimi😔
alininannesiiiii SedaOzdmrr beeen 🤚🏻 34+4 haftalığız 14 kilo aldım doğuma kadar 16-17 kilo olur bence sonlarda daha çok alınıyor
alininannesiiiii SedaOzdmrr son aylar kilom artış daha çok yaptı bebek son aylar kilo alıyor diye biliyorum
Minyam 70 kg hamile kaldım 12. Haftadayım 3buçuk kilo aldım 😔 bulantılara rağmen çok sık yiyorum galiba ve hareketi de kestim biraz riskli bir gebelik diye ☹️ Herkesin yiyip yiyip kilo almamasını bebeğinin kilo almasını diliyorum 💚
SedaOzdmrr Minyam maksat burda sohbet olsun biz hamiş anneler kilolardan dolayı.uzmiyoruz kendimizi doğumdan sonra illaki o kilolar gidicem 😂😂☺️
Ylmblz SedaOzdmrr 31. Haftaya giriyorum 8 kilo aldım, 58le hale kalmıştım 66 oldum🙈 son 60 gün, insallah 70i geçmem🙏🙏🙏
mmek_2014 İlk hamilelikte 25 ikinci hamilelikte 22 kilo aldım. İkisinde de dogumdan kısa süre sonra eski halime döndüm. Dogum yapalı 43 gün oluyor. Şu an eski pantolonlarımı çok rahat giyebiliyorum 😊
MucizeAnnesii mmek_2014 Umut oldun şuan bize . Ben bi anda almaya başladım da 😀 bir hafta da yarım kilo aldım bu sabah tartildim daha ve üstelik daha başlardayım.
mmek_2014 MucizeAnnesii valla şöyle söyleyeyim ben iki hamileligimde de ilk 5 ay hiç kilo almadım göbegim bile dümdüzdü. Kimse hamile oldugumu anlamıyordu. Sonrasında her ay 5er 6şar almaya başladım 80 kiloyu gördüm 😬 ama hepsi kendiliğinden gitti valla dogumdan sonra 😁
SedaOzdmrr Hamsicikk benim sezaryen oldu suyum fazlaydı 108 kiloyla doğuma gittim ilk hamileligimde bebek 3100 doğdu
Gulsahkyc Hamsicikk benim aldığım kilo hiç etkilemedi 9 cmle doğuma girdim 4210 gram normal doğum yaptım 😁 doğumun zorlayıcı kısmı sancı evresi doğumhaneye girdin mi bitti bil. 15 dakika .