Nur21_drk Sevgili arkadaşlarım, hemcinslerim benim göğsümün ucu pek yok doğuma kadar çıkıyor mu ? Yoksa bebek emince mi çıkar yardımcı olur musunuz ?
Minnosunannesiii Nur21_drk kaç haftalıksın benim de çok küçüktü şuan 25 haftalık olduk aman aman birşey yok ama büyüdüğünü fark ediyorum
Elby Nur21_drk bende doğum yapalı 20 gün oluyor benimde uc yok hemşireler etrafında ki kahverengi yerle bebeğin ağzına vermemi söyledi o şekilde alıyor ve birazda uç çıkardı
Son_17gun Nur21_drk elektirikli göğüs pompasi al dedi canım banyo yapinca sütun de gelir bebek emdikçe çıkar dedi
Nur21_drk meraklianne1 inşallah olur ya çünkü mama vermek istemiyorum anne sütü içmesi daha sağlıklı olur
Minnosunannesiii Nur21_drk o pompayı silikonu filan hiç olmayanlar kullanıyor diye biliyorum senin hiç yokmu yoksa küçük mü
seymabykn Benim de yok göğüs ucum ama hiç bi şekilde çıkmadı halen aynı. Pompa fayda eder dediler bide silikon uc aldım bakalım çıkar inşallah
Minnosunannesiii Nur21_drk olur olur inşaallah benim de öyle etkileşimle çöküyor bebek emince de çıkar inşaallah
Nur21_drk Minnosunannesiii inşallah yani evdekilerine de söylemeye çekiniyorum doktorumada söylesem mi acaba