BegumIscanTunc Kızlar ben 14+6 haftalık hamileyim sağ tarafımda şiddetli bir ağrım var ama ve ağrı bacaklarıma kadar vuruyor can acıtıyor ağrı böyle bir durum yaşayan oldumu hiç gerçekten çok ağrıyor 🥺🥺🥺
Dbe24 BegumIscanTunc Maalesefki normalmiş bende haftalarca yaşadım sağ kasığımdan başlayıp ayağıma kadar vuruyordu ağrı doktora sordum normal ağrıda olur gerilmede olur dedi parol varsa iç dindirir en azından 😊
Osim BegumIscanTunc evet genelde oluyor ilk hamileligimde bilgim yoktu ama simdi ikinci hamileligim magnezyumun bu agrilar icin inanilmaz etkili oldugunu gordum doktorum verdi ve sukur onu icince iyim sizde bi danisirsiniz doktorunuza kullanmiyorsaniz💙
BegumIscanTunc Dbe24 duşa girdim canım ağrı hafiflesin diye az geçti ama yine ağrıyor çokta can acıtıyor ağrı 🥺 kontrolede daha 22 gün var 🥺
Dbe24 BegumIscanTunc Eğer varsa sıcak su torbası koy oda çok iyi geliyor fazla yakmıcak derecede olsun suyun sıcaklığı 😊
BegumIscanTunc Dbe24 şuan ağrı geçti canım acile gittim dayanamadım kullandığım magnezyum ilacindan kaynaklı bağırsak sıkışması olmuş Allah’a şükür şuan iyiyim eve geldim.su torbası felanda koydum iyice rahatladım 😊😊😊😊
BegumIscanTunc Osim ben kullanıyordum magnezyum ama kullandigim magnezyum bağırsak sıkışması yapmış o yüzden bu kadar dayanılmaz bir ağrı olmuş Allah’tan doktorum ve acil doktoru konuşup değiştirdiler şimdi başka bir magnezyum kullanicam canım