Selaaam şuan hastanedeyi yanımda minooş mu minnoş bir melek kız uyuyor. Öncelikle hamileleğim müthiş geçti hiç sakınmadım 3 aylıklen çadır tatilleri 3 km denize açılmalar dağ tırmanmalar herşeyi yaptım hiç oturmadım minnak birde köpeğim var her sabah her akşam onla yürüyüş yaptım çok şükür hiç sıkıntım olmadı.Son haftalarda olan mide yanmalarını saymassak e okadar da olurdu. Gelelim son haftalara ben hurma yerken plates toplarında nefes çalışırken 38 ve 39. Haftalardaki nstlerimiz hiç iç açıcı değildi çikolata yiyordum yürüyüp geliyordum ama bebeğim hep hareketsiz çıkıyordu.Bu arada İstanbul Bht tema hastanesinde Serpil Kırım doktorum. 39. Haftada doktorumuz doğumu başlatalım hissiyatlarım iyi değil dedi son nst bir tık daha iyi gelince bekleyin dedik.Tabi ben hala çok pozitifim aska kötü birşey düşünmüyorum.Tam 40.haftaya girmiştikki teşefonumda bir mesaj doktorumuzun içi rahat etmemiş muaneye çağırıyor halbüki 2 günümüz vardı içime kurt düştü gittik nstmşz yine kötü gelince artık bekleyemeyiz dedi ve yatış için gün verildi. 1 şubat sabah 7 de yatışımız yapıldı ve fitlle doğum başlatıldı. Çok rahattım inşirah surasini açtım kasılmalar geldikçe dua ettim müthiş bir akıştaydım 4 cmden sonra kesin epidural isterim diyen ben 5 cm de sıkıntı yok başederim diyordum ee aylarca bu güne hazırlanmış ve bu kasılmaları bekliyordum.Gel gelelşm herşey çok güzel ilerlerken nstmiz bu sefer çok alarm verdi.Biran önce doğması gerekiyor nstler iç açıcı değil kalp atışları düşüyor dedi ve. Serpil hocam doğumu hızlandırmak için su kesemi açtı. Bir de ne görelim 💩💩 ama nasıl bir mekonyum normal amniyon sıvısı pembemsi berrak iken bu çamur gibi bir suydu kopkpyu kahve rengi… O an ağlamaya başladım riske atamazdım ama çok çaba harcamıştım. Olsun du önemli olan onun ve benim sağlığımdı. Baba çağırıldı karşılıklı gözlerimiz dola dola ameliyathanenin yolunu tutuk çünkü o kadar bile vaktimiz olmaya bilirdi. Spinal anesteziyle dünyaya geldi yavrum ama sesi çıkmadı … sonra sonra ağladı takip ettiler çok şükür kıyılardan döndük. Önemli olan akışta olmak birkes daha anlamış bulundum.çok şükür ikimizde iyiyiz önemli olanda bu❤️ Hamileliğim boyunca hep burda doğum hikayeleri okuyarak uykuya daldım bu da bizim doğa kuşla hikayemiz 🥰