yesilkahve Melekanne2606 şuan için bi sıkıntı yok zaten doktor da iki tane dediği için fazlaysa kaçmıyorum
Funda38 Melekanne2606 hurma dogumu kolaylastirir. Günlük yenmesi tavsiye ediliyo ve tekli sayi yenmesi gerek 1-3-5 gibi.
[silindi] Melekanne2606 yok zararı olacağını sanmıyorum ama şeker miktarı az oldugu için sukkari hurma yemiştim ben diğer kuru hurmanın şeker oranı biraz daha fazla bende cok severim şimdiden dolaba stokladım daha 3 ay var ama olsun 😄
Kiymet Melekanne2606 37 haftada baslayin derim ben 3 ve 4 adetle baslayin daha sonraki haftalarda artırın 6 7 ye kadar yiyebiliyorsunuz hurma yedim dogurdum olmuyo zaten süreklilik lazım herkeste se ise yaramiyor ben de hic yaramadi mesela
Esraa63 Melekanne2606 her iki doğumunda bana yardımcı oldu açılmayı kolaylaştırıyor.doguma 10 gün 15 gün kala 5 6 tane yedim her ikisinde de hastaneye 7cm açıklık ile girdim doğum. Col şükür
Safiyenur_kaplan Melekanne2606 geçen bi doktorun canlı yayını vardı Happy Mom da doktor İlhan dı sanırım doktor hurma bi işe yaramıyor dedi