BusraMuratS EzgiPeony Valla benim eylül ama bende bilmiyorum 😅 Ama şöyle işk doğduğunda çok üşüdükleri için biraz kalın giydiririz diye kalın şeyler alırım heralde sonrası da kış zaten 🙄 sırf karar veremediğim için alamıyorum 😅
Hatice3 EzgiPeony Ağustos sonu doğuracağım ama aynı senin gibiyim canım yazlıkmı alayım kışlıkmı sonuçta yeni doğan bebek üşür her çeşit aldım uzun kol kısa kol ince kalın ama bence sen kalın daha çok al tam kışa gelecek seninki
EzgiPeony BusraMuratS bende karar veremediğim için başlayamadım🙊 İç zıbınlarını yarım kollu alayım diyorum. Tulum altına patikli alt giydireceksin diyorlar çok sıcak olmaz mı😳
EzgiPeony Aysetnj ben yarım kollu alayım diyorum bir kısmını atlet niyetine giyeceği için. Bir kısmını da uzun kollu alayım diye düşündüm
BusraMuratS EzgiPeony Ya ilk doğduğunda üşüyolarmış kalın giydiriyolarmış hep bizim eylül başı gibi bi kaç hafta kalın giydirsem hava soğuyo zaten mecbur sizin ekim bence kalın giydirirsiniz herAlde ama iç zıbınları kısa kollu olsa da olur bence 😊
Aysetnj EzgiPeony yarim kollu almicam ben ya sigir kol ya uzun.. sebebi kisa kollularin uzerine badi giydirince o kol yukari kayiyor yazik rahatsiz olmasin diye 😄😄
EzgiPeony Hatice3 nasıl giyinecekler anlamıyorum ki😊 Kimisi tulum altına alt üst zıbın da giycek diyorlar
BusraMuratS EzgiPeony Bu arada ilk olunca tecrübesizlikten bende emin olamıyorum 0-3 ay mı alsam diye bide benim boyum 1.84 eşiminde öyle bebiş uzun olursa 0-3 ay baştan olmucak 😅
EzgiPeony BusraMuratS benimde eşim 1.94😂 Bebişe erkek olcak kısmetse uzun olursa diye bilemedim. 0-3 ay da büyük mü olur diye de korkuyorum bile edim😟
Gizemre1010 Ben zıbınlarını hep sıfır kol Ve uzun kol aldım üstünden de penye pijamalar giydiririm heralde altına da aynı şekilde penye alt pijamalar uzun kollu penye tulumlar fln işte 😊
Gizemre1010 EzgiPeony sadece zıbın düşünüyorum uzun kollu olanlardan zaten tulumlarıda uzun kollu fazla sıcak olmasın bence inçe battaniyelerde sarılı olur zaten 😊😊
Hatice3 EzgiPeony hastane çıkışları yeni doğan zaten 3 paket hastane çıkışı aldım diğerleri dediğim gibi aldım
betulltoker Yeni doğan ben çok fazla almak istemıyorum bir kaç parça 0-1 ay aldım zıbınlarından kalın aldıklarımı genelde 3 6 ay aldım zaten pek almadım daha. 0-3 yine almak gerekiyor illa ki bebeklerde kocaman kıyafetler içinde kayboluyor hiç hoşlanmıyorum 🤦🏼♀️