Bursa97 Ortmenanne16 ben anlamadım canim ama büyükler hep der ya kanala girince karın aşağıya dusermis falan diye iki gündür annem babannem falan karnın aşağıya düştü artık falan diyorlardı doğruymuş demek ki bilemedim 😊🤣
Ortmenanne16 Bursa97 peki artık tekmeleri nerede hissediyorsunuz benim tekmeler kaburgaya yakın geliyor o zaman henüz kanalda değil demek sanırım kanalda olsa tekmeler daha aşağıda hissedilir diye düşünüyorum 🤭🤭🤭
Bursa97 Ortmenanne16 karnimda hissediyorum canım yani çokta aşağıda hissetmiyorum ama ben kanurgamda çok hissetmemistim zaten 😊
Ortmenanne16 Bursa97 benim sol kaburga uyuşuk resmen 🤭🤭🤭 bakalım bu hafta kontrol var belki girmiştir kanala
Ozbu41bug Bursa97 ins benimde girer kizim 38 haftalik.olmustu bakalim oglum ne zamab gelecek.ins yine normal.olur bakalim.nasip
Bybars Ozbu41bug bir şey sormak istiyorum Şimdi ilk gebelik bilmiyorum Doğum pozisyonu almış dönmüş bebek dedi doktor fakat kanala girmesi farklı birşey sanırım değil mi bilenler yazabilir mı
Ozbu41bug Bybars evt aynen mesela benimki dogum.pozisyonunu almis yani kafa asada bacaklar.yukarda doguma yakinda kanala dogru ilerliyorlar iyice kanala girmesinin bas asagindurmasiyla alakasi yok
Rotinda17 Ortmenanne16 son bir iki gündür kasıklarımda farklı bir ağırlık hissetmiştim bide vajinada gözle görülür şişlik vardı Meğerse bizim kız inmiş kanala 😊