Yasden Kızlar esenyurt bolgesinde begendiginiz ve memnun kaldiginiz dogumu orda yapicam dediginiz hastane neresi benim kafam cok karisik ozelde cok pahali fiyatla ilgili bilgimde yok biraz bilgi verirmisiniz ♥️
aysenurbahadir Yasden Medihaus Cerrahi Tıp Merkezine gidiyorum bende doktorum Aynur Hanım. Normal doğum 1100 lira sezeryan da 2200 lira. 80 lira da covid testi var. Pandemi nedeniyle bir kişi refakatçi kalıyormuş 😊
Bussratozaan Yasden ben doktor oralar dr. Levent mıhcıoğluna gidiyorum esenyurt bağlarçeşmede özel kliniği var doğum için bölgedeki her hastaneye geliyor medilife 3050 tl sezeyan covüd testiyle beraber
Yasden OzgeHelli muayneye gittim 2 kere cok memnun kaldim o doktordan ama dogum icin maddi durumum yetersiz biraz esim yeni ise girdi
serpilparlar OzgeHelli merhaba bende Esencana gidiiyorumda fiyatlar yılbaşı öncesi mi sonrası mi acaba
arzuublm betulp87 şuan memnunum ilgili Bi doktor numarasını veriyor zaten Bi sıkıntı oldumu yazınca cvp veriyor
OzgeHelli serpilparlar sonrası. Yılbaşından önce de aynıydı. On gün önce kontrolüm vardı tekrar sordum yine aynı. Sadece muayene ücretleri artmış.
gizembickici Yasden reyap hastanesi nereida hanim kesinlikle öneriririm. Suan da dogum kampanyasi var birde normal dogum 2000 sezeryan 2500