1prensesgeliyor Bebek bakim cantasini hangi siteden alabilirim. Resimde göründüğü gibi gelmiyor. Ama sizin aldiginiz ve kaliteli gelen site hangisi acaba.
Buseyvz 1prensesgeliyor hepsiburadadan aldım canım Yoyko mocca anne bebek bakım çantası diye bakabilirsin
Ozbk 1prensesgeliyor çiçek sepetinden almıştım gayet güzel geldi. 50 TL ustune uygulamada VARVAR20 KODU 20 TLindirim yapıyor şuan
HemAnneHemOgretmen 1prensesgeliyor canım ben e bebekten aldım 150 TL üzeri alışverişte 29.90a geliyordu henüz kullanmadım ama beğendim iş görür bir çantaya benziyor ☺️☺️
DaisyMom 1prensesgeliyor instagramdan aldim pullu olan siyah bir canta.Gorundugu gibi geldi cok buyuk ve cok hafif herseyi koydum icine.Cokta kaliteli.Tasima kol kisimlari plastik gibi degil bir kac videolarina bakarsaniz farki anlarsiniz. https://instagram.com/mcdbagofficial?igshid=8ttaw2b5xwco
Seydagorki Trendyoldan the kangoro bag çanta aldım uzun araştırmalarım sonucu. Benım için arkasında ki kolay erişim gözü olması önemliydi. Hemde çok şık. Birebir aynısı geldi. Tavsiye ederim 💓
Sedaerhan 1prensesgeliyor trendyoldan aldı ablam bana cok kaliteli üstünde baby mom yazıyor içi çok kullanışlı kol çantası gibi ama kocaman valiz şeklinde