Ceydaa61 Mayisgelini benimki de Asel olacak Allah’ın izniyle☺ Başlarda Asel Ada isminde karar kılmıştım ama tek başına daha asil duruyor diye ikinci isimden vazgeçtim
Tazeanne1 Mayisgelini canım benim kızımın adıda Asel olacak inşallah 🤗 kulağa hoş gelen bir isim bence tek isim koymalısın 2 isim çok kullanılmıyor tabi bu benim şahsi fikrim ama Asel 10 numara bir isim 👍👍
deletedmom351 Mayisgelini Güzel isim zaten ama o kadar çok rastladım ki bu sene kız bebekler için Asel senesi sanki 😂
Sureyyasel Ben hamile olduğumu öğrendiğimde kız olursa asel erkek olursa aras demiştim şimdi kızımıxın ismini asel koyucaz allah kısmet ederse ama biz düşündüğümüz zaman kimsede yoktu hatta duyanlar çok güzel bir isim diyorlardı şimdi yayıldıda yayıldı 😊
Seymamurduk Mayisgelini merhaba bu sene gercekten kız cocukları için asel senesi galiba 💕 ASELHAN Nasıl sence ?
Sevde123 Ben iki yil önce hamileyken kızım olursa Asel olacak adı diyordum cinsiyeti öğrenemeden sonlandı gebelik malesef. Smdi tekrar hamileyim kızım olacak Allah nasip ederse 😊 Asel Hüma olacak adı da.
Gmsozge Mayisgelini yeğenimin adı Nehir Asel iki isimde kullanılıyor kulağa da hoş geliyor anlamca da birbirine yakın👍