Tazeannebaba55 Zxczxczxc 21 haftalığım çok şükür bir sıkıntım yok yemek yedikçe bebeğimin hareketlerini çok hissediyorum bu durumda hoşuma gidiyor
Hatice11 Zxczxczxc Demir ve kan ilacından kaynaklanan kabızlık 🤦🏻♀️😑 Baska bir problem yok cok şükür
maviscik77 Zxczxczxc sabah kalktığımda ellerim bacaklarım uyuşmuş oluyor çok fazla kilo almadım ama elim yüzüm şişti , başka bi şikayetim yok , gece yatarken çok fazla hissediyorum bebeği 🥰
Zxczxczxc mrsbiyolog aynı sorun bendede var canım bel agrım cok yok hafiften hissettiriyo ama kasık agrım hatta vajinal agrım var 😞
Mucizeanne01 Zxczxczxc bende 23 haftalığım 2-3gündür karın ve kaşık ağrım çok var doktorumu aradım bugün erken doğum riski olabilir dedi çok korkuyorum 😔
Zxczxczxc Mucizeanne01 canım gidip görünseydin hepimizde oluyo kasık agrısı gazdan dolayı agrılar görmeden nasıl anladı
Zxczxczxc Mucizeanne01 ben bi sıkıntı olacagını sanmıyorum cnkü benmde kasık agrılarım cok .Ve karın içi kramplarım .Dün gittim doktora kasık agrısı normal ve kramplarda öyle dedi cnkü rahmi tutan bağlar geriliyo uzuyo dedi
iikiizler On bes dklık yavas yürüyüş yapsam bile pelvis agrısı yasıyorum bacak arası asırı derece agırıyor neden bilmiyorum ikiz diye baskı cok ondan mı bilmiyorum bi de oglan olan sag tarafımda bazen yukarı çıkınca kaburgam agırıyor. Ikı sorun bana yetiyo😒