Minikmucizemizz Yagmur555 aynen kuzum hakkimiz da hayirlisi olsun benim arastirma firsatim olmadi malesef ama sen iyi yapmissin
Minikmucizemizz DefneninLiya yanımiz da ic camasiri goturcez o zaman öyle yapayim sende gebelik oldu mu ne zaman cektirmistin
Semanur27-K Minikmucizemizz valla canım anestezi olunca hic birsey hatırlamıyorsun gözler Acar acmaz odadaydım cok az ahtım oldu kanamamla doktor olur sölemişti bitti
Minikmucizemizz Semanur27-K bende bugun yaptirdim dedigin gibi bisey hissetmedim hatirlamiyorum da agrimda olmadi kanamam da zaten tupler acikmis antibiyotikle agrikesici verdi
iltdkrgl Minikmucizemizz eylül ayında çektirdim ekimde 1 aylık hamile olduğumu öğrendim şuan 21.haftalık olduk 😍
iltdkrgl Minikmucizemizz yok ikimizdede bir sorun yoktu arkadasım önerdi bende çektirdim sonra inanamadım bir baktım hamileyim 😍
Mom089 bensu2 abartıyorlar ne demek yahu? insanların canı yandıysa yanmıştır , işi gücü yok buraya gelip abartacaklar mı ? muayene olurken bile acıyor, hsg de mi acımayacak. acı eşiğine bağlıdır bu ki acığı eşiği en yüksek kadının bile yanar canı.
kardelen214 DefneninLiya canım senle aynı sayılırız ben de rahim filmi çekldim adetim 21 22 şubat beklyorum
iltdkrgl DefneninLiya ben aslında adetimin geçmesini bekledim hiç bir beklentiği girmek istemedim çünkü sonucu negatif olup tekrar tekrar üzülmek istemedim adetim cok düzensiz benim ne kadar ilaç kullandım ise düzene girmedi 15-20 gün bekledim ve eşim artık test yapalaım hamilesin bence dedi sonra test aldım ve hamileğim 😍 hiç bir belirti hiç bir şekilde kusma dahi olmadı günlük rütin hayatıma hala devam ediyorum doktor bile sanslılardansın dedi sadece rüyalarım çoğaldı bende şaşkınım açıkçası ☺️😂
iltdkrgl DefneninLiya inşallah rabbimde sana bir an önce nasip eder gerçekten zamanı varmış ha şu gün ha bugun çektircem diyordum bir türlü vakit ayıramadım zamanı değilmiş demekki dedim nasipse olur dedim sonunda hayırlısıyla hamile kaldım biliyorum herkes aynı şeyi diyor zamanı var falan diye aman gerçekten öyleymiş hamilelerin duası tutar derler bol bol dua edicem hayırlısıyla hamile olduğunuda öğrenirsin tez vakitte inşallah 😍☺️
DefneninLiya kardelen214 benim regl olma zamanım 13 14 Şubat gibi Allah’ım güzel hayırlı sonuçlar alalım inşallah 💙