Bireylulmasali Kızlar 26+2 haftalık hamileyim başlangıç kilom 58 ve 6,5 kg aldım gittiğim üç doktor da çok kilo aldığımı söyledi yani anlamıyorum çok dikkat etmeye de çalışıyorum daha fazla kilo alan gebeler de var artık iyice psikolojimi bozdular 🙈
Beyziikoo Bireylulmasali Yani kendimle kıyaslayınca bana da normal geldi çünkü hiçbir doktor fazla dememişti bana ki bana da fazla gelmedi zaten 🤣🤣
Eczmery123 Bireylulmasali acaba boyunuz mu kısa? Yani gebe kaldığınız kilo belki fazladır boyunuza göre. Öyle olursa ideal kilo üzerinden bakılıyor
sternocleidomastoideus Bireylulmasali benimde öyle oldu sağlıklı beslenmeme rağmen kontrol edemedim 🤷🏼♀️25. Haftada 6 kilo almıştım Benim doktor gayet iyi demişti ama takılma bence
Nurov Zayıflar daha çok kilo alıyo ondan çok gelmiştir ona ama normal bence de, bende 52yle başladım 38. Haftamdayım 68im şuan, aman kilo sorunumuz yok nasılsa ye gitsin😄
Bireylulmasali Nurov aslında bebeğe faydalı olacak şeyler tüketmeye çalışıyorum öyle çok yiyeyim derdinde değilim 😅
Bireylulmasali Eczmery123 ilk gittiğim dr başlangıç kilomun normal olduğunu ve maksimum 10-12 kiloyla bitireceğimi söyledi 😅
Beyziikoo Bireylulmasali Kilo almak güzel bir şey değil ama napalım içimizde bir şey büyüyor ve ben nasıl kilo aldığımı inanın ki anlamadım her gün 1er kilo arttığını fark ettim tuhaf yani 😃😃 Onlar kendileri almasın bizim almamız lazım hıh 😑
Nurov Bireylulmasali bende öyleyim ama bize de yaramış demekki ama bebeğime de yaradı maşallah iri bebek tosunum🧿
diyhomelif Bireylulmasali yok artık normal değil mi benim 26 haftada 20 kilo alan takipçim bile var🤭🤭
diyhomelif Bireylulmasali yok yahu niye bozuyorsun kilodur verilir çocuğun kilosu eşi meşi 2 kilo onlar zaten ödem şiş derken ohoo
Alicem Bireylulmasali Hic kafana takma canim bana gore az ben 25 haftadayim 15 kilo aldim ikiz gebelik aynen dikkat ediyorum ekmek bile yemiyorum nasil aliyorum bende anlamadim bos ver saglicakla bebeklerimizi kucagimiza alalim veririz 🤍
Seymamuge Aynı kiloda hamile kalmışız boyunuz kaç acaba 6.5 cok degil gibi bilemedim 🙄 dün bende doktora gittim 17 haftalığım 1 kilo aldım doktorum cok memnun oldu cok kilo alma normal yapamayız falan dedi ve sonrasında 20. Haftadan sonra alınıyor dedi orda bir miktar ürktüm 😬
Yenianneadayi2208 Bireylulmasali doktorlardan daha iyi bilemeyiz asla.Belki değerlerinizden ötürü demiştir 3 doktor da.Ama ben 32+3 te doğum yaptım.51 ile hamile kaldım ve 62-63 kilo ile doğum yaptım ve doktorum bana da hızlı ilerlediğimi söylemişti kilo konusunda ama fazlan yok demişti. Bu haftalardan sonra kilo alımın daha da fazlalaşacak, belki bu yüzden kilona dikkat etmen gerektiğini söylemiş olabilirler canım.Sen yine doktorların söylediklerini kulak arkası etme.🌸