minikprensesimm Kızlar 32+2 günlüğüz ve ilk defa canım birşey aşerdi ve oda can eriği nerden bulacağım nasıl bulacağım bilmiyorum acayip bi şekilde canım cekiyor limon yiyorum ama yok geçmiyor yemesem birşey olur mu çünkü bulacağımı sanmıyorum 🤦♀️🙈
istanbul3434 minikprensesimm internette hamile meyveleri aşerme diye aratin bir suru firma cikiyor kargoyla gonderiyorlar. Tabi bu mevsimde dondurulmusunu ancak bulabilirsiniz ama hic yoktan iyidir.
058elf minikprensesimm valla bilmiyorum büyük marketlerde var mıdır acaba canım, kivi ye istersen ben kivi yerken genelde erik ve çağla tadı alıyorum 😏
Bdp minikprensesimm 33 haftaligim basindan beri erik istiyorum bulamadik soguk hava deposundan buldurduj tursu gibi olmustu kisacasi yok
minikprensesimm 058elf ay limon yiyorum ama fayda etmiyor 😀onları da denerim benim merak ettiğim yemezsem çocukta etki olur mu ne bilim leke felan olur diyorlar ya
istanbul3434 minikprensesimm eee kış günü kapina can erik isteyince parayi gozden cikarican😄 al bari de için şişmesin tadini alinca geçer aşermen
minikprensesimm Bdp ay çok zor birşey ya gerçekten 32 hafta boyunca ufacık birşey canım çekmedi şunu yiyim bunu yiyim demedim ilk defa canım erik istedi anlamadım 🤷♀️
058elf minikprensesimm öyle bi leke falan duymadm canım sadece göğüs şişer derlerdi bizim oralarda hatta kuzenim le bi arkadaşm canın bi şey ister de yiyemezsen avucunu yala göğsüne sür demişti😂😂
hhanay1 minikprensesimm kaç kere rüyamda gördüm bulamadık tesadüf eseri kivi aldik ve çok sertti tam erik yedim sanki sert eşki miss gibi belki senin de isteğini gecirir
minikprensesimm istanbul3434 öyle valla bakalım eşim bakacak bulamazsa söylerim ama çok pahalı ya yazık o para verilir mi 😀
Lalihhhh minikprensesimm trentyolda satıyorlar bugün istagramda gördüm ,gram olarak sipariş verebilirsiniz ama fiyatı biraz fazla maalesef