heyymomm hanımlar hazır doğuma az kalmışken şöyle son zamanlarımda oturup akşama kadar dizi izlemek istiyorum 🙈 kısa soluklu önerebileceğiniz diziler var mı? çoğunu izledim ama mutlaka arada kaçırdıklarım vardır. her türden olabilir hepsine açığım 😋
istanbul3434 heyymomm kisa soluklu olarak What If, After Life veya The Kominsky Method olabilir. Bridgerton cok populer bu ara izlemissindir herhalde.
Serendipity heyymomm komedi ve kisa kisa cerez dizi olarak working moms ve good girls tavsiye ederim cok keyifli ikisi de 👍🏻
heyymomm istanbul3434 hiçbirini izlemedim son dediğinizi sürekli görüyorum ama bi başlayamadım ilk tercihim o olacak sanırım çok teşekkür ederim listeme ekledim söylediklerini ♥️
heyymomm Dyg61 en son ben de lupin izledim diğerini izlemedim türk dizisiydi sanırım güzel midir diye baya düşündüm o adamı görünce 🤭 ama güzeldi diyorsanız bakacağım çok teşekkürler ♥️
heyymomm Serapgokhan0700 ilkini izledim eski bir winx hayranı olarak 😄😍 ama diğerini bilmiyordum görmedim de hatta hemen ekledim onu da teşekkürler 🥰
heyymomm Emoztrk ilkini izledim ikincisi de çok değişik geldi psikolojik bir diziymiş sanırım okuduğuma göre merak ediyorum bunu da ekledim teşekkürler 🥰