Daniay Bugün 11+3 olduk doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür 🙏🏻cinsiyet tahmini için doktorumuz çok erken dedi ama merakta etmiyor değilim hani 😂 Tahminleri alabilirim eğer birşeyler anlaşılıyorsa tabi 😍 @Gulsen4224 sizinde yorumunuzu bekliyorum mutlaka 😂🥰 
Mavideniz26 Daniay bende 11 haftadayim doktora daha gitmedim en son 7 haftalikken gitmiştim 😊 13,14 haftalik olunca gitmeyi dusunuyorum
Daniay Mavideniz26 o haftalarda gitmeniz iyi olur cinsiyeti bile öğrenebilirsiniz belki ☺️bende 7 haftalıkken gitmiştim doktorum randevu oluşturdu bugün için o yüzden yeniden gittik kan testi idrar testi enfeksiyon alerji vs tüm testler yapıldı 🥰
Mavideniz26 Sule00 haftaya bulunur ama erken 13 te gitsen kesin birsey der sana 12 de bile bazen yanilma payi olabiliyor malesef
Daniay Sule00 bulunabilir bence aslında görebilirler ama benim doktorum söylemedi bişeyler bekliyordum bende heyecanla çok erken söyleyemem dedi peki dedim ❤️😒
Sule00 Mavideniz26 ikili tarama testi için gün verdi gideceğim o yüzden tabi kesin net bişe beklemiyorum ama tahmini bile merak ediyor insan😅
AyseguLena 11+4 🥰 cuma kontrolümüz var. Kontrol günü tam 12 haftalık oluyoruz bakalım ne diyecek doktorumuz..🙏🏻
Daniay AyseguLena Doktorum net olmadıkça tahminlerimi söylemiyorum dedi 1 ay sonra yine kontrolümüz var belki netleşir ama müthiş güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻❤️
Daniay Gulsen4224 yaaa çok sevinirim 🥰 Sağlıkla gelsin inşallah fark etmiyor tabi cinsiyet ayrımı yapmıyoruz da ☺️ ben en başından beri hep erkek hissediyorum ama ultrasonda çok hareketliydi annemde kız olabilir dedi ❤️
Gulsen4224 Daniay inşallah cnm sağlıcakla olsunda bebeğin genelde annelerin hisleri tutuyor bakalım erkek mi kız mı bebeğin 🥰🙈
Daniay Gulsen4224 çok teşekkür ederim canım benim 😘 İnşallah tüm anneler olarak bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻Doktorum da öyle dedi ne hissediyorsanız genel de doğru çıkıyor dedi 😍
Sule00 Daniay evet bazı doktorlar tahminde bulunmuyor bu haftalarda yanılma payı olduğundan sabretcez napalım😊
Daniay Sule00 Doğru aslında yanılma payı da var tabi ki mesela erkek diyecek illa ki bişeyler almak isteyecez sonradan değişince tuhaf olabiliyor insan 😂😍 En iyi zamanı bilir doktorlar sabretmek zorda olsa bekliyoruz heyecanla ❤️