Gulsen4224 hulya_mehmet1306 cnm ne alaka ense kalınlığından dolayı yorum yapmamamın bilmiyordum senden duydum kız geldi cnm bana🌸
hulya_mehmet1306 Gulsen4224 o kadar yorum yaptım canım cvap vermeyince canım sıkıldı kusura bakma doktorumda ense kalınlığının olduğunu söyledi o yüzden biraz da moralim bozuk teşekkür ederim canım❤
Gulsen4224 hulya_mehmet1306 rica ederim balım bazen o kadar bildirim oluyo ki anca yetişiyorum inan ense kalınlığı taramada mı gördü
Gulsen4224 hulya_mehmet1306 cnm ne alaka ense kalınlığından dolayı yorum yapmamamın bilmiyordum senden duydum kız geldi cnm bana🌸
Hanife1 Hanife1 @Gulsen4224 resim atmistım banada tahminde bulunur musunuz lütfen 😊yukarda kaldi resim
hulya_mehmet1306 Gulsen4224 sende haklısın canım ultrason da gördü ikili tarama verdim dün 8 gün sonra belli olucak umarım bişey çıkmaz😔🙏
Gulsen4224 hulya_mehmet1306 taramada doğruluk payı az cnm korkma üzülme Allah’ın izniyle sıkıntı olmaz çok öyle ensesi kalın diyip sağlıcakla doğan bebekler ben bu yüzden girmedim iki bebeğim de de🌸🤲🏻
hulya_mehmet1306 Gulsen4224 test sonucum çıkana kadar bu sıkıntı bende hiç geçmeyecek malesef canm😔 nyse sağlık olsun canım🙏
Gulsen4224 hulya_mehmet1306 anlıyorum cnm ne desem de takarsın elbet duyduktan sonra öyle oluyor rabbime sığın güzel düşün güzel olur inşalah cnm üzülme🤲🏻🤲🏻💜
hulya_mehmet1306 Gulsen4224 çok saol canım benim Allah hiç birimize evlat acısı yaşatmasın inşallah❤🙏🙏