Parek00 Gulsen4224 yaaa doktor da kız dediii ama hep bacakları kapalı… o kadar mutlu ettiniz ki beni eğer kızsa gerçekten size ufak bir hediye göndermek istiyorum içimden geldiiii… 🩷🩷🥹🥹
Gulsen4224 Parek00 Yaaa gönlünce olsun inşallah hediye değil de dua et benim için 🥹Daha makbûl hamişsin kabul olur canım 🩷🫠Teşekkürler ince düşüncen için🙏🏻
Gamzeilk Ayka123 ksuura bakmayın yazdım ama benim kızımında nub böyleydi cinsiyetine baktırmaya götürdüğümüzfe doktor kız demişti .
Ebraripekkk Gulsen4224 merhaba cnm doktora gittim kordon bacak arasında dedi ne desem yalan olur dedi ama yapısı erkeğe benziyor dedi 19 haftalık oldum🫠
Gulsen4224 Ebraripekkk Yaa 🤭Öğrenmene sevindim canım netleşir inşallah en kısa zamanda sağlıcakla gelsin bebeğin😊🤲🏻💙Teşekkürler bildirdiğin için😇
Yarem Gulsen4224 merhaba cnm dun dr gittik buyuk ihtimal kız dedi once size sormuştum bildiniz teşekkür ederim
Dln25-25 Gulsen4224 tekrar bakarmısın canım 13 giricez ama bugünde doktor göremedi hala aynı fikirdemisin
Dln25-25 Gulsen4224 Ya çok heyecanlıydom bugün belki ögrenirim diye ama ögrenemedim 1 ay sonraya kaldı bakalım saglıklı olsun