Zarifee Gulsen4224 Ay inşAllah canım ya benımkıde 17 haftalık oldu daha netleşemedik kız hıssedıyorum başından beri doktorda bısey var ama kordon olabılır dıyor ne bileyim ya kaç yıllık doktorlar pipiyle kordonun ayrımını yapabılır heralde 😂
Gulsen4224 Zarifee 17 hafta olmuş artık görmesi lazım canım yani kafa kemik yapısından en basit anlaması lazım 🤭gönlünce olsun inşallah 😇🙏🏻
cmrc Gulsen4224 bu ayın sonunda gideceğiz 10 haftalık olacak bakmanız için yeterli mi dha büyümesi gerekir mi 🥰
Zarifee Gulsen4224 Valla doktorları bi görsen hayattan bıkmış gibiler alttan baktı bana yine kesın demedi kordon olabılır dıyo ilk bebişim erkek barız açıp gösteriyordu 😂
Gulsen4224 Zarifee kız bebekler nazlı oluyor göstermiyor büyük ihtimalle kordonu pipi sandı doktor emin olamadı ihtimaller de netleşir inşallah ama ordaki pipi gibi durmuyor kordon geldi bana🥲😂
Gulsen4224 Cicilininkini altaki erkek bebek üsteki hem küçük hemde uzaktan belli değil kafa kemik yapısı
Mavimi Gulsen4224 merhaba rica etsem bize de bakarmısınız 22 haftalık olduk henüz net bir cinsiyet söylenmedi bu fotoğrafta 11 haftalık