Anne1212 canım benim de erkek kardeşim 14 yaşında ve ben 29 haftalık gebeyim ilk bebeğimiz ve çok kolay gebelik dönemi geçiriyorum buna rağmen sürekli ailem dikkat ediyorlar , ben eşimin işi sebebiyle Yüksekova’da yaşıyorum burda imkanlar kısıtlı olduğu için izmir’e ailemin yanına geldim burda kalıyorum. Başta eşim üstüme çok düşüyor ilgileniyor uzakta olsa bile devamlı desteği üzerimde ; Kardeşim,ablam,annem hatta 65 yaşındaki babam bile bana hiçbir şey yaptırmaz ben yapmak istesem bile izin vermezler hep ilgilenirler .. Senin ailen erkek kardeşini fazlasıyla şımartmış ayrı tutmuş sizlerden, mesela erkek kardeşim bana su getirir,üstüme battaniye örter ,yastık koyar sırtıma,banyodan sonra saçlarımı tarar vs bana sesini yükseltmez yükseltmeye kalksa bile annem ve babam uyarır mutlaka ablana veya abine saygısızlık etmemelisin diye. Bence sen kendini üzme ve her şeyden önce bebeğini düşün , bebekler annenin strestini hissediyor😕 bir müddet uzak dur eşinle huzurluca evinde gebeliğin tadını çıkar .