Smmom95 Alara005 roxy dalan bahar çiçekleri kokulu olanı tavsiye ederim sabun tozu olduğu için makinede kalıntı fln da bırakmıyor granüller gibi
ADamla Alara005 duru granül kullanıyorum gayet memnun kaldım. Hiç söyledikleri gibi kalıntı bırakmadı. Leke çıkarma performansını bilemem yeni kıyafet yıkadkm sadece
Cemrenin_annesi80 Smmom95 bende ondan aldım daha kullanmadım ama yumuşatıcı kullanmaya gerek yok yazıo öylemi yapıosunuz
Zeynepreyyan Smmom95 ben ondan hiç memnun kalmadım . Çok azda koysam durulanmadı kıyafetler kuruyunca üzerinde toz toz kalıyor . En iyisi sıvı deterjan
ADamla merveovunc makinemde baby alerji programı var çok uzun süre durulayıp sıkıyor normal programlara göre kalıntk olsaydı elbet çamaşırlara elimi sürünce anlardım herhlade
Smmom95 Zeynepreyyan aa sizinki niye öyle olmuş ya ben çok beğendim kendi çamaşırlarımda da kullandım perde de yıkadım sorun yaşamadım ben
tgbktszdmr Bsmlh aynen ve azıcık koyunca etkili canım. Yeni yıkandı bebeğimin çamaşırları mis gibi kokutuyor. Yumuşatıcılar zararlı zaten gerekte yok
mmek_2014 Dalan roxy kullanıyorum memnunum. İlk oglumda da onu kullanmıştım şimdi ikinci oglum için kullanıyorum. Kalıntı falan bırakmıyor. Çok az deterjan koymama ragmen tertemiz oluyor çamaşırlar. Kokusu da çok hoş
Hayriye1410 Alara005 green clean baby. Kokusuz kimyasal içermiyor temiz içerikli. Kokusu çok güzel diye kimyasal içeren deterjanları almamanızı öneririm 😊😊