Sevgiinur ne kadar yanlış anlatımlarınız cahilce konuşmalarınız var bu mesajın altına yazmamın sebebi tamamen tesadüf olarak yazıyorum size özel birşey değil postu açan kişiye bilgi olsun diye yazıyorum.Pazartesi günü amniyosentez yapıldı bana yolda yürürken başınıza saksı düşmesiyle aynı riske sahip yani bebeğe bişey olması çok çok düşük bir ihtimal. Hiçbirşey olmadı zaten sıvı 24 saat içerisinde kendini yeniliyo ben direk kalktım dinlenmedim bile yani doktor size bunu yaptırın diyosa yaptırın hiçbir doktor bunu boşyere söylemez.yok işte ikili testi tarama testi güvelir değil doğru çıkmaz bilmem ne kimseyi dinlemeyin.ben ikili yaptırdım fetal dna yaptırdım en son amniyosentez oldum. Fetal dnayı asla yaptırmayın çünkü oda bi tarama testi kesin sonucu yine o vermicek size en kesin sonucu amniyosentez vericek çünkü beneğin dokusu o suyun içinde. Ha bide yaptırmayın aldırcakmısınız diyenler varya onlara hiç kulak asmayın.aldırıp aldırmamak sizin ve eşinizin tercihidir kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz bişey varsada bilip doğurursunuz cahilce konuşmalar o kadar çok ki bu uygulamada kimseye kulak asmayın.