black8 Yarım saat ev işi yaptım, normalde de hep yapıyorum ama biraz iş yapınca sağ taraf midemin hemen altı taş gibi oluyor ve çok ağrı oldu bugün, yarım saattir batma da oluyor orada, bebeğe bir şey mi oluyor diye çok korkuyorum böyle durumlar normal mi?
ysfali06 black8 geçen gün bnde de oldu aynısı sadece ev süpürdüm batmalar vs aynen yaşadım. Bebek hareket ettiği için ağrıları çok önemsemedim. Ertesi gün randevum vardı zaten Bi sorun yok çok şükür. Artık küçücük işte bile daha çabuk yoruluyoruz sanırım ondan oluyor. Sizde bebek hareketlerine dikkat edin azalma olursa ağrılarınız ertesi güne geçmezse doktora görünün bnce.
Tugceonur black8 Doktorum bu haftalarda daha çok dikkat etmek gerektiğini mümkün oldukça dinlenmek gerektiğini söyledi 31+2 haftalığız bizde 🙈
black8 ysfali06 şimdi sürekli onu takip ettim, bebek çok şükür hareket ediyor. Cumartesi benim de randevum.Eskiden tüm işimi yapıyordum biraz bel, kalça ağrısı oluyordu şimdi ufacık ev işi yapsam bebek hemen sağ tarafta karın boşluğumda toplanıyor ve bugün bir de ağrı, sancı eklenince üstüne endişelendim açıkçası. Sizde de sertleşme oluyor muydu öncesinde
ysfali06 black8 evet oluyordu sertleşme ama çok sık değil günde 2 3 kez falan belki bazı günler hiç olmuyordu
Hafsasmom_ Bende 31 haftalığım şimdi doktordan geldim aynı sıkıntıları yaşıyordum 3 gündür çok şükür bişey çıkmadı nst ye bile bağladı doktor sancı mı diye ama belim çok ağrıyor karnım sertleşiyor bol su iç dinlen dedi doktor
black8 Hafsasmom_ Tugceonur Çok teşekkür ederim kızlar, içim rahatladı 🤦🏻♀️ Sanırım evet biraz daha dinlenir pozisyonda olmak gerekiyor.