Sevdae Arkadaşlar 24 saatlik idrar biriktirme gerekiyor ama nette araştırdım kabı falan varmış ben su şişesine birikriyorum sorun olur mu bide nasıl yapılıyor NERDE saklanıyor tam bilmiyorum
fndckp Şart değil canım o ben evdeyken tansiyonum yüksekti doktorum bi kaba biriktir getir dedi öyle yaptım. Bir problemde çıkmadı
Sevdae fndckp içine asidik falan bişey girmesi gerekli falan diyince korktum boşa yapıyorum sandım canım bugün başladım yarın götürecem NERDE sakladın bazıları buzdolabı yazmış şok oldum 😁😁😁
mhlady_2021 Evde beş kiloluk şişelerde biriktiryolar canım. Bende çalışırken görünce şaşırmıştım bu şişeler ne böyle diye🤣
Sevdae cipiti bende su şişesine koyuyorum bugün başladım ama korktum nette içine asit çözeltisi bişey falan giriyormuş öyle nette yazıyor canım bana bilgi falan vermediler tam NERDE muhafaza ettin bide
cipiti Sevdae eğer bu kaç gün sonra vereceksen buzdolabına köy diyorlar ama hemen o gün vericeksen oda sıcaklığı yetermis WC de duruyordu benimde
fndckp Sevdae Canım benim gebeliğimin ilk başında tansiyon problemim vardı o zamanlar alfamet kullanmıştım. Son zamanlarda da dengelesin diye kullandım fakat şuan kullanmıyorum
Sevdae cipiti bugün toplanacak yarın sabah verecem canım yine buzdolabına mı koymam gerekiyor yoksa vc de mi dursun
cipiti Sevdae vcde Dursun beklemicek sonucta topladıktan sonra götürüp verceksin inşallah bişey çıkmaz 🤗🤗
Sevdae fndckp benimde 1 hafta önce 1 gün yüksek çıktı direk alfamet verdiler şimdi de ekg eko idrar testi falan istediler inşallah Bi sorun olmaz canım alfamet bebeğe geçiyor mu canım