Ohaezgi busraa5465 ben pamukta aldım canım ıslak mendilde pamuğu e bebekten baby me markasını aldım indirimdeydi
Nesli123 busraa5465 ben pamuk da aldım sleepy nin yenidoğan ıslak mendilini de aldım, hatta ikisini de hastane çantama koydum. İlk zamanlar pamuk kullanımını öneriyorlar ama sanki ben de kararsız kaldım🙄
Minikbebisim busraa5465 kesinlikle pamuk 1 aylık olduk pamuk ve su kullaniyorum kremde kullanmadım hiç pişik olmadık 🙏🤗
Ohaezgi Nesli123 bende koydum pamuğu canım hastane çantasına iyi yapmışsın doğumca tenleri hassas oluyo ya pamukla temizleyip ıslak mendille silersin dediler bana, bende ıslak mendili sleepy yenidoğan aldım
Gamzesanlioglu busraa5465 bebek temizleme pamuğu ilk başlarda onu kullanıcam cildi hassas olacağı için daha sonra ıslak mendil kullanırım
Sevde0281 busraa5465 ben unibaby yeni doğan ıslak mendili aldım. Pamukta alacağım her ihtimale karşı bazı bebeklere ıslak mendil iyi gelmiyor diye biliyorum işimi şansa bırakmak istemiyorum
ysfali06 busraa5465 ben pamuk kullanacağım. Ama ıslak mendil de birkaç paket alırım sonuçta pamuğu her yerde kullanamayız 🤷♀️
ssnnmmm busraa5465 e bebekten pamuğu koliyle aldım çevremdeki herkes pamuğu öneriyor ve kullanıyor ıslak mendil yapış yapış bırakıyor sanki
Ohaezgi busraa5465 aynen canım şimdi tecrübeli annelere soruyorum kendi anneme soruyorum falan bebeğin teni ilk zamanlar hassas olur pamukla temizleyip alkolsüz ıslak mendille silin dediler mecbur ne duyuyosam alıyorum canım😇
Buketkucuk busraa5465 ben ıslak mendil kullanacağım zaten bebek için olanlar alkolsüz parabensiz oluyor yani bebek için kullanılabilir oluyorlar ekstra pamuğu masraf etmeyeceğim ben
Soe busraa5465 pamukla sürekli uğraşmak zor olur diye düşünüyorum ıslak mendil alcam yenidoğan unibaby onu kullanırım alerji yapmazsa
Ohaezgi busraa5465 yok canım o kadar da değil 😇suyu varsa sıkarsın elinle ama ben sleepy yeni doğan aldım baktım bitanesini açıp hani suyu kokusu varmı diye yoktu kokusuz parfümsüz oluyo yeni doğanlar
Esmer_ busraa5465 ıslak mendiller tahriş yapıyor çoğu sonrada pişil oluyor en iyisi pamuklu kumaş tarzı bezler bence