4894mercimek Kızlar hep bi yanma ekşime ağrı bulantı hepsi karışık oluyor yediklerim çok dokunmaya başladı hep bi hassas midem benim gibi olan var mı ?
ysfali06 4894mercimek ay bugün benim midem öyle oldu çok rahatsız ediyor sürekli Bi mide yanıyor kusacakmış givi his var ama kusamıuorum 🤷♀️
limonluchescake 4894mercimek yaaaa aynı durum bende de var. Özellikle akşam.. uyuyamiyorum bile mide boğaz yanmasından. Akşam yemeği yemiyorum mide agrim olmasın diye resmen
4894mercimek ysfali06 evet aynen kusamıyorum ama midem bulamıyor böyle sürekli ağızdan gaz çıkarma hissi yanma bulantı sinir oldum yaa bugün oldu çok sebattan beri siz kaç haftalıksınız
ysfali06 4894mercimek 31+1 bugün ilk kez yaşadım bu durumu gebeliğin ilk günlerinde bile bulanmamıştı midem 😅
4894mercimek ysfali06 ya benim ilk baştada böyleydi ama şimdi son haftalar diyemidir nedir anlamadım ki bulantı yanma ekşime karnımı içimi rahatsız ediyor keyfimi kaçırıyor ya bugün başladı resmen dünkü yediklerim içime sinmemişti onlar mı dokundu diyorum acaba
4894mercimek limonluchescake evet geceleri boğazım o kadar çok yanıyor ki midemin yanmasını hissetmiyorum bile asit resmen boğazımda midem alt üst ya bulantı ağrı yanma herşey bugün çok oldu karnımı içimi rahatsız ediyor birde
ysfali06 4894mercimek olabilir de bilmiyorum. Bnde yeni antibiyotik başladım ondan süphelendim içtiğim ilk gün midem böyle olunca 🤷♀️
4894mercimek Gulsah_alp93 demekki bu haftalar da oluyor artık karnımda aşağı indi benim bir an da sizin de öyle oldu mu
kalben_duam 4894mercimek hergün kusuyorum çok kötü uyanıyorum. Akşamları ayrı bi kabus yanma ağrı gaz şişkinlik dayanamıyorum artık. Bugün sabahtan beri açım çok üzülüyorum çocuğumda aç kalıyo
4894mercimek kalben_duam kaç haftalıksınız bende geceleri hiç uyuyamıyorum boğazım çok yanıyor üstelik burnum tıkanıyor sürekli ve karnımdan çok rahatsız oluyorum yatarken çok gerildi
kalben_duam 4894mercimek bunları saymadım aynışarı bendede var yemin ederim depresyona gircem okadar kötüyümki. Daha 31 haftalığım hayırlusıyla bi geçse zaman gerçekten alt üst oldum
4894mercimek kalben_duam kesinlikle ağlamak istiyorum allahım hergün nasıl geçecek sağ Salim geçsin inşalllah çok zormuş çok🥺