Yagmur_mom Kizlar sizce sıddık asaf ismi uymulumu deyilse sıkkık ismine ne uyar yardimci olurmusunuz aklima hicbisry gelmiyor aslinda siddik koymak istemiyorum ama vefat eden kayinpederimin ismi esim istedigi icin koyucaz onerlierde bulunabilirmisiniz
Papatyam_anneyim Yagmur_mom uyumsuz cnm ama yanına başka ne isim olabilir bilmiyorum daha modern ve güzel bi isim olsun sıddık Efe olabilir aklıma geldi şimdi
Aygul01 Yagmur_mom canım yanlis anlama sıddık ismi bence hiç hos degil Yanlislimla i ile yazsan sidik olur cocuk ilerde zorlanmaz mi dalga geçerlerse? Bunlarin hepsini düşünmek lazım bence. Bak sen bile açıklamanda yanlis yazmışsın. Bilmiyorum siz bilirsiniz ama benim kulagima his hos gelmedi.
Rabiskooo Yagmur_mom Merhaba canım Sıddık Buğra daha uyumlu geldi kulağima benim ya da Sıddık ismini ikinci isim olarak da kullanılabilirsn yiğit Sıddık gibi uyumlu bunlar geldi aklıma yada Sıddık emir de uyumlu emir Sıddık da uyumlu düşünürsen tabi
Yagmur_mom Aygul01 canim ben kendimde istemiyorum zaten 6 aydir evliyim ben evlendikten 1 ay sonra kayinpederim vefat etti esim cok isyo diye bende bisey diyemiyorum ikinci bi isim olsa zatej sıddık ismi alinmaz diye dusundugum icin ikinci isim onerisi istiyorum
Aygul01 Yagmur_mom anladım ikinci isim Siddik olsun o zaman bence ilk isim sizin beğendiğiniz bi isim olsun. İlk isim her zaman en cok kullanılır cunku.
d0lunaayy Ben karşıyım ya ölen kişilerin isminin koyulmasına koyanlarada saygım var elbette ama o kendi babasının ismini koyuyorsa sende kendi babanın ismini koy o zaman kabul edecek mi eşin merak ettim
Rabiskooo Yagmur_mom o zaman Mehmet ismini kullanın kayınbabanizin ismi demi Mehmet Sıddık hemde kendi babanizin ismi mehmetse Mehmet ismini kullanin
Yagmur_mom Bende mehmet lsun dedim yanina baska bi isim koyalım kayinpederom sıddık olarak kullandiginicin esimde sıddık olsun diyo yanina baska isim sen koy
mmavi Başa başka isim koyup sonra Sıddık ekleyin en azından söylenirken cocuk ilerde bir tık daha eder🙄