2melek_annesii Mucizeeemmmmmm oglumda 37.haftada hafif sancı geldi gittim 1 cm dediler eve geldim tekrar sancı vs kalmadı o gazla tüm egzersiz caylar yürüyüşler sıcak duşlar vs herşeyi yaptım sanıyorum ki acılma ilerlesin 39. Haftada kontrole gittim 1 cm hala ama tansiyon yüksek gelince suni sancı verdiler tek avantajım oglumun kafası kanaldaydı zaten son hafta baskı yapıyordu sürekli asagı tarafıma ayakta bile dikilmekte zorlanıyordum suni ancı cok hissetmedim 1 kere artırdılar gerisi corap söküğü gibi geldi cok güzel Bi dogumdu kolay oldu benim için inşallah akıllı oglum gibi 2.bebegimde kanala girer ve güzel güzel dogar 😂
Sevvals23 Bibliophilia-1991 bence yaptırmalısın yani eğer normal doğum dünüşüyorsan ve istiyorsan evet başlayabilirsin ben de her gece yemeyi düşünüyorum ama erken gelir mi diye de şüphelendim biraz daha araştırıcam 🙈😂
Beyziikoo Havvaozgur İnşaAllah vaktinde gelir siz de o da iyi olursunuz Rabbim yar va yardımcınız olsun sanırım dinlenmeniz gerekiyordur bol bol dinlenin inşaAllah 👐👐🌹🌹
Beyziikoo Havvaozgur Bitireceksiniz Allahın izni ile belki daha bile fazla bekler kim bilir böyle çok hikaye okudum duydum Allah iyiliklerle karşılaştırsın inşaAllah 👐💜 Üzülmeyin stres yapmayın bir hafta bile yetiyormuş ne güzel 😍😍😍
Mavisuu03 Mucizeeemmmmmm karnımın aşağı inmesi dışında ve arada bebegin kendini kasıp toplaması dışında bir doğum belirtisi yoktu. 40. Haftanin sabahı saat 05:23 te suyum geldi o şekilde doğum başladı akşam 16:00-17:00 gibi kasılmalar başladı gece 24:00 gibi çok siddetlendi ve gece 03:14 te doğum yaptım 🤭🤭😅
Havvaozgur Beyziikoo evet erken doğum riski olupta 40ta gelen çok yumurcak oluyor yazıyor annelerimiz😊
G92 merve_ayaz9614 bende de aynı sorun, ama gitmeyeceğim kuaföre korkuyorum acıya dayanamam diye, hem de son haftalarda acı falan olursa erken doğuma sebep olur diye duymuştum, ayna ile kendim hallederim artık 🤦
merve_ayaz9614 G92 3 hafta önce bende aynayla hallederim dedim ama egilemedim aynayla da goremedim jiletle aldım