Lulemom Haftaya ikili test için gidicem 12 haftalık olucaz. Cinsiyeti için doktorum bişi söylerim ama hazırlık yapmazsınız belki değişir dedi. 12. Haftada cinsiyeti belli olup değişmeyen var mı. Çok merak ediyorum cinsiyetini 😍
Melihakrds Lulemom bende 12de öğrendim değişmedi ama ayrıntılıya kadar kesin olmayanlar vardı etrafımda
Gamzeakd Lulemom benimki ki 12. Haftada söylemedi küçük dedi . 15. İnci haftada sancım vardı biraz gittim ozmn söyledi 🥰 bayada kesin dedi hayta bacak arası fotosu bile var 😂 oğlumuda 13. Hafta da öğrenmiştim değişmemişti .
mercimekkoftesi1 12′inci haftada bana da söylememişti değişebilir bekleyelim dedi ☹️ Dün 16 haftalık olduk koşa koşa gittim doktora direkt zaten kendini gösterdi yavrum 😄 arkasından bi de el salladı 😄
mercimekkoftesi1 Lulemom ama şöyle en başta ne hissediyorsanız o çıkıyor 🥰 ben kız hissediyordum ilk öğrendiğimde sonra çevrem hep karnın sivriliyor seninki erkek, sizin oğlunuz olacak diye diye psikolojik baskıyla benim oğlum olacak evet diyordum ama kızmış 😍🥰
Lulemom mercimekkoftesi1 bende hep kızmış gibi hissediyorum. Hatta çevremdeki herkes kızın olucak diyo daha erkek diyen çıkmadı 😄 inşallah sağlıklı güzel bir kızım olur ♥️
bademsekeri42 mercimekkoftesi1 bende en başından erkek hissediyorum ama belli değil bizimki daha 11+3 ☺️ sağlıklı olsunda hiç farketmez
Nur000 Lulemom 11 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 13 haftalıkken kıza benziyor dedi 😄 kesin net cevap alana kadar beklicem